Piskopiano Terug naar Reisgids

Piskopiano - Algemene informatie

Piskopiano is een klein traditioneel dorp in het midden van de drie traditionele dorpen Ano Chersonissos, Piskopiano en Koutouloufari. Het ligt ongeveer 25 kilometer ten oosten van Heraklion en 1 km van de haven van Chersonissos. Er wonen 450 inwoners.

Je kunt Piskopiano bereiken vanaf de luchthaven van Heraklion of de haven met de auto via de nationale weg Heraklion - Agios Nikolaos naar het oosten. Wij adviseren u om uw huurauto online te regelen. Bij aankomst op het vliegveld of de haven krijgt u een voertuig. Vind de aantrekkelijke autoverhuuraanbiedingen op de Creteroyal-webpagina.

Autoverhuur in Piskopiano

Piskopiano is een dorpje waar mensen meestal doorheen rijden om het volgende dorp te bereiken, maar het ontbreekt ook niet aan een paar belangrijke bezienswaardigheden. Vanaf de hoofdstraat kun je door de smalle straatjes dwalen met de oude huizen en een kerk.

In Piskopiano vindt u restaurants, taverna's, cafés en bars. Als dit niet genoeg voor je is, maak dan een wandeling in de naburige dorpen Koutouloufari en Ano Chersonissos met zijn pittoreske straatjes, mooie plein en een paar ambachtelijke winkels. Als je de voorkeur geeft aan iets meer kosmopolitisch, ga dan naar Chersonissos aan de kust.

Enkele kilometers van Piskopiano zijn de drukke stranden van Chersonissos, het grote strand van Stalis en het strand in de buurt van de archeologische vindplaats Malia, de zogenaamde Potamos.

Huur een auto en begin met het verkennen van oost, west en zuid. U kunt ook uitstapjes maken naar olijfboerderijen, andere landelijke dorpen en de nabijgelegen bezienswaardigheden. Voor dergelijke epische roadtrips, reis in een van onze voertuigen. Maak vandaag een reservering hier bij Royal Rentals.

Als u in Piskopiano of in de omgeving verblijft, levert onze ToMyDoor-service een voertuig naar uw hotel of een andere geschikte plek.

Ontvang nu uw speciale aanbieding voor autoverhuur in Piskopiano en vind onze contactgegevens op de pagina Locaties hier.