Inclusief de Prijs

 • Belasting 24%
 • Luchthaven kosten
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • CDW – casco verzekering met eigen risico
 • TP – diefstalverzekering met eigen risico
 • Ongelimiteerde kilometers
 • Hulpverlening onderweg

Exclusief de Prijs

 • Afleveren en ophalen
 • Enkele reis huurkosten
 • Buiten kantoortijden kosten
 • Optionele extra's
 • Boot transport
 • Administratie kosten: voor schade of ongeval/diefstal/immobilisatie van de auto, parkeer- en snelheids bekeuringen.

Voertuig Categorie/Model

Reserveringen worden bevestigd voor een groep en niet voor een specifiek model, tenzij anders is aangegeven. Het voertuig afgebeeld op diverse documentatie is alleen als richtlijn bedoeld en kan vervangen worden door een voertuig uit de gelijke of betere klasse.

Voertuig Voorwaarden

Het voertuig moet in dezelfde conditie worden teruggebracht zoals de klant deze aan het begin van de verhuurperiode heeft ontvangen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het voertuig volledig te controleren tijdens het ontvangen van het voertuig. In het geval dat de klant niet tevreden is met de auto, dient dit direct worden gemeld zodat er eventueel een ander voertuig geregeld kan worden.

Verlies of schade aan het interieur van het voertuig en schade door weersomstandigheden door nalatigheid van de klant worden niet vergoed door de verzekering. De huurder is verantwoordelijk voor alle kosten.

Boete voor roken of extra schoonmaak

Roken in de auto is verboden. In het geval dat er in de auto is gerookt of als het voertuig extreem vervuild is, bijvoorbeeld door modder of dierenharen, dient de klant de volledige reiniging van de auto te betalen met een minimum van 150 euro.

Voucher

Een copie van uw reserverings voucher dient u te overleggen bij aankomst op ons kantoor, anders kunnen de lokale prijzen worden berekend. Houd hier rekening mee: We zijn niet verantwoordelijk voor het berekenen van een meerprijs indien de voucher niet wordt afgegeven bij de lokale agent. Indien u de benodigde documenten niet overhandigt, uw documentatie niet geldig is of uw creditcard heeft niet genoeg krediet, dan kan de lokale agent weigeren het voertuig aan u mee te geven en is er geen sprake van teruggave van de aanbetaling.

Betaalmethoden en Preautorisatie

Als betaalmiddel en preautorisatie accepteren wij de volgende creditcards: Mastercard en Visa. Debit cards (betaalpassen) van MasterCard en Visa en contant geld worden alleen geaccepteerd voor de restant betaling, niet voor de preautorisatie. De huurder gaat accoord met een aanbetaling gelijk aan het eigen risico plus de geschatte huurkosten om het eigen risico, brandstof of andere onvoorziene kosten te dekken. Credit cards die gebruikt worden voor de preautorisatie en betaling moeten op naam van de hoofdbestuurder staan.

Brandstof Regelement

Zoals u de auto krijgt, zo brengt u hem ook weer terug. Dus dat betekent dat het benzine niveau vol/vol, half/half etc. moet zijn, afhankelijk van hoe u de auto heeft ontvangen. Dit wordt ook op uw contract aangegeven. In het geval dat u de auto niet heeft bijgetankt tot het niveau dat zou moeten, dan betaalt u de normale benzine/diesel prijs + nog een extra bedrag van 20 euro.

Optionele Extra's

Houdt u er rekening mee dat de prijzen van de optionele extra's kunnen wijzigen zonder kennisgeving. De optionele extra's zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en dienen lokaal betaald te worden.

Dagelijkse kosten:

 • Zitverhoger / Baby zitje / Kinder zitje: 4.20 EUR, max 28.00 EUR, incl.belasting
 • Navigatie systeem/GPS: 8.00 EUR, max 56.00 EUR, incl.belasting

Ouders of voogd zijn verantwoordelijk voor het juiste gebruik van de baby/kinderzitjes en zitverhogers.

Extra Bestuurder

Extra bestuurders zijn mogelijk, tegen de kosten van 3.50 EUR/dag, inclusief belasting. Het voertuig kan alleen bestuurd worden door de huurder of de extra bestuurder die is aangegeven op het huurcontract.

Leeftijd van de Bestuurder en Beperkingen

De minimum leeftijd voor de bestuurder is 19 jaar met een jonge bestuurders toeslag van 19-24 jaar. De maximum leeftijd is 72.

De jonge bestuurders toeslag voor bestuurders van 19 en 20 jaar is 10 euro per dag, of 60 euro per week, incl.belasting.

De jonge bestuurders toeslag voor bestuurders van 21 t/m 24 jaar is 5 euro per dag, of 30 euro per week, incl.belasting.

De jonge bestuurders toeslag is niet geincludeerd in de huurprijs. Deze toeslag moet in lokale valuta bij het huurkantoor betaald worden.

Benodigde Documenten

Alle bestuurders moeten een geldig paspoort/ID en rijbewijs laten zien tijdens het ophalen van de auto. Alle bestuurders moeten in het bezit zijn van minimaal een B categorie rijbewijs voor minimaal 1 jaar. Een internationaal rijbewijs of een officiele vertaling is aanvullend nodig indien het rijbewijs niet in het Latijn of Cyrillisch is geschreven.

Als de klant bij de verhuur balie komt zonder de benodigde documenten zoals hierboven beschreven, zijn we genoodzaakt de boeking te annuleren. In dat geval wordt er geen terugbetaling van de aanbetaling gedaan.

Casco Verzekering (CDW)

De aansprakelijkheid van de huurder (eigen risico) voor schade aan het gehuurde voertuig varieert van 700 tot 2000 euro, afhankelijk van de auto categorie. In aanvulling op het eigen risico bedrag berekenen we een bedrag van 72 euro voor administratie kosten. In geval dat het voertuig total loss is, hangt de aansprakelijkheid van de bestuurder af van de gehuurde categorie; meer informatie vindt u op uw autohuurcontract. De cascoverzekering dekt geen banden, wielen, onderkant van de auto en schade aan het interieur van de auto. De huurder is verantwoordelijk voor het complete bedrag voor de reparatie van de auto indien de schade veroorzaakt is door nalatigheid, veroorzaakt onder invloed van alcohol of drugs of indien de verzekerings maatschappij concludeert dat het ongeval niet verzekerd is door een serieuze verkeers overtreding. De huurder dient het volledige bedrag van de reparatiekosten van het gehuurde voertuig te betalen in het geval dat een ongeval of schade niet aan de politie en aan Royal Rentals wordt gemeld, plus nog 60 euro voor elke dag dat de auto niet verhuurd kan worden ivm de schade.

Dekkking in Geval van Diefstal (TP)

De aansprakelijkheid van de huurder in geval van diefstal van het voertuig of onderdelen ervan varieert van 700 tot 2000 euro, afhankelijk van de auto categorie, plus de administratie kosten van 72 euro, zie ook uw huurcontract. In het geval dat de sleutels, afstandbediening of het registratie certificaat worden gestolen, is de huurder verantwoordelijk voor het voertuig tot aan de complete waarde.

Cascoverzekering met Gereduceerd Eigen Risico

Indien u een extra bedrag van 3 tot 9 euro per dag betaalt, afhankelijk van de auto categorie, wordt de aansprakelijkheid van de huurder gereduceerd tot 150-300 euro, plus de administratie kosten van 72 euro. De cascoverzekering met gereduceerd eigen risico dekt geen wielen, banden, onderkant van de auto, schade aan interieur accessoires, ook bent u niet verzekerd in geval van nalatigheid, in geval van schade onder invloed van alcohol of drugs of in geval van diefstal van het voertuig. Het schadeformulier dient altijd te worden ingevuld zodat de dekking van de verzekering van kracht is.

Super Casco en Schade Verzekering

Indien u een extra bedrag van 6 tot 13 euro per dag betaalt, afhankelijk van de auto categorie, heeft u geen eigen risico meer, uw aansprakelijkheid is dan alleen de administratie kosten van 72 euro. Super casco en schade verzekering (SCDW) dekt geen wielen, banden, onderkant van de auto, schade aan interieur accessoires, ook bent u niet verzekerd in geval van nalatigheid, in geval van schade onder invloed van alcohol of drugs of in geval van diefstal van het voertuig. Het schadeformulier dient altijd te worden ingevuld zodat de dekking van de verzekering van kracht is.

Wielen, onderkant en glas dekking (WUG):

WUG verzekering is mogelijk voor 3,50 euro per dag, dit kunt u lokaal reserveren bij de verhuur balie. Het dekt schade aan wielen, glas en de onderkant van de auto.

Aansprakelijkheidsverzekering

 • Met een maximum van 1.220.000 euro voor persoonlijk letsel.
 • Met een maximum van 1.220.000 euro voor materiele schade.
 • Aansprakelijkheidsverzekering is geincludeerd in alle tarieven.

Hulp Onderweg

Pechdekking is inbegrepen in onze tarieven. De nodige contactinformatie en de procedure voor hulp bij pech onderweg wordt gegeven bij de afgifte van het huurcontract. Afhankelijk van de situatie, behouden we het recht om geen vervangend vervoermiddel ter beschikking te stellen. Pech hulp kan niet gegeven worden aan huurders die een ferry boot hebben genomen zonder schriftelijke toestemming van Royal Rentals.

Transport met een Ferry

U kunt geen gebruik maken van een ferry boot met het gehuurde voertuig zonder onze toestemming. Indien u gebruik wilt maken van een ferry boot, dient u ons lokale kantoor te informeren over de ophaaltijd. Het gebruik van een ferry boot zonder te informeren is verboden en wordt beoordeeld als nalatigheid. De huurder moet een boete van 300 euro betalen. Houdt u er rekening mee dat eventuele schade aan het voertuig tijdens de rit op de ferry niet door de verzekering is gedekt en de klant is verantwoordelijk voor de volledige reparatiekosten. Het is verboden om het voertuig buiten Griekenland te rijden.

Grensoverschrijdend

Het vervoeren en besturen van de voertuigen buiten het eiland Kreta is niet toegestaan.

Openingstijden en Service Buiten Deze Tijden

De meeste kantoren zijn open van 08:00 tot 22:00.

Reserveringen buiten deze tijden kosten 15 euro extra, incl.belasting.

Vertraagd Ophalen van het Voertuig

Als een klant een vluchtvertraging heeft en er is geen vluchtnummer doorgegven dan kunnen we de beschikbaarheid van het voertuig niet garanderen en het verhuur kantoor kan gesloten zijn zonder melding. Reserveringen tussen 08:00 en 22:00 zullen behouden worden voor 2 uur vanaf de gereserveerde tijd, daarna is de reservering een no-show. Als de klant na die twee uur arriveert kunnen we geen voertuig garanderen. Dit betekent dat we misschien een ander voertuig voor een andere prijs als de originele boeking kunnen aanbieden. Als we niet op de hoogte zijn van uw vluchtnummer dan behouden we de gereserveerde auto voor 2 uur of tot het kantoor sluit.

Onze werknemers kunnen niet op u wachten na sluitingstijd indien we niet op de hoogte zijn van uw vluchtnummer. We kunnen u geen geld terug geven voor huur die eerder wordt beeindigd, later afhalen van de huurauto, no shows of annuleringen die gemaakt zijn na het begin van de huurperiode.

Verlate Teruggave

Een voertuig wordt gehuurd voor de periode die is aangegeven op het huurcontract. Er is een periode van 59 minuten speling aan het einde van de huurperiode, hierna wordt een extra dag berekend. Na deze extra tijdsperiode zal Royal Rentals de boeking als een verlate teruggave aangeven en de extra kosten zullen moeten worden betaald door de klant. Er zal een volledige dag worden berekend met de eventuele extra's zoals extra bestuurder of kinderzitjes en extra verzekeringen. We zullen deze kosten op uw creditcard verrekenen, die u ons hebt gegeven voor de aanbetaling of betaling aan het begin van de huurperiode.

Wijzigingen

Wijzigingen in een gemaakte reservering moeten geschreven, met fax of email minimaal 48 uur voor de start van de huurperiode worden doorgegeven. Telefonische wijzigingen worden niet geaccepteerd.

Annuleringsvoorwaarden

Voor annuleringen die binnen 48 uur voor het begin van de huurperiode worden gemaakt berekenen we twee dagen huur of 50 euro annuleringskosten. Uitzondering: in geval van onvoorzienbare omstandigheden (zoals een natuurramp of restricties vanuit de regering) zullen er geen annuleringskosten worden berekend, na overleg met ons lokale kantoor.

Afleveren en Ophalen

Het afleveren en ophalen van voertuigen in uw hotel is beschikbaar binnen de normale openingstijden en is gratis binnen een afstand van 15 kilometer. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Enkele reis Huur / Afgeven op een Andere Plaats

De extra kosten voor enkele reis huur tussen de luchthavens van Chania en Heraklion zijn 25 euro.

Er is een standaard prijslijst voor de meest populaire enkele reis huur trips. Neemt u contact op voor meer informatie.

Huur Verlenging

Houd er rekening mee dat het niet altijd mogelijk is om de huurperiode van het door u gehuurde voertuig te verlengen. Indien het kantoor met de verlenging accoord gaat, kan het voorkomen dat de prijs hoger is dan de originele boekingsprijs.

Indien de huurder de huurperiode wil verlengen, dient deze schriftelijk contact op te nemen met het lokale huurkantoor, tenminste 24 uur voor het einde van de originele huurperiode. Indien de huurder ons niet informeert is deze aansprakelijk voor het illegale bezit en rijden van de huurauto.

Voor ongeautoriseerde verlenging van de huurperiode wordt een boete van 200 euro berekend bovenop de huurprijs. Royal Rentals heeft het recht om in de toekomst geen service te verlenen aan deze klant.

Ongeautoriseerde Verhuurverlenging

Voor ongeoorloofde verlenging van de huur, is er een boete van 200,00 EUR boven de huur. Royal Rentals behoudt zich het recht voor om toekomstige service aan die klant te weigeren. (For unauthorized extension of the rent, there is a fine of 200.00 EUR above the rent. Royal Rentals reserves the right to refuse future service to that customer.)

Dieren in het Gehuurde Voertuig

We verzoeken u om geen dieren te vervoeren in de gehuurde auto tenzij ze in een kennel zitten. Er kunnen extra kosten worden berekend.

Ongeluk/ Immobilisatie

In geval van een ongeluk, dient de huurder of de extra bestuurder onmiddelijk Royal Rentals te informeren. Als er een derde partij betrokken is, moet de politie ook worden ingeschakeld. De huurder is verplicht het politierapport naar het lokale kantoor te brengen indien er schade is of een onderdeel mist. Dit moet binnen 24 uur na het ongeval.

Royal Rentals zal de beschadigde auto vervangen met een vergelijkbare wagen, afhankelijk van de beschikbaarheid en de afstand tot het dichtstbijzijnde kantoor. Als het ongeluk is gebeurd door schuld of nalating van de klant, zal het lokale kantoor de kosten voor immobilisatie en vervanging van de auto, administratie kosten en eventuele sleepkosten in rekening brengen. Deze kosten kunnen het eigen risico van de cascoverzekering overschrijden en zijn niet restitueerbaar.

Immobilisatie Kosten

Immobilisatie kosten zullen worden berekend indien een vervanging van een auto gedaan moet worden vanwege nalating van de klant en niet vanwege pech aan de gehuurde auto.

Technische Problemen

In het geval dat een huurauto een technisch probleem of schade heeft, die veroorzaakt is door het verkeerd gebruiken, nalating of andere schuld door de huurder, dan is deze verantwoordelijk voor de volledige reparatiekosten. Indien de kosten onder de garantie vallen, is de huurder verantwoordelijk voor de kosten die niet worden gedekt en gecompenseerd aan Royal Rentals binnen de garantie.

Bekeuringen, Sancties en Administratieve Kosten

Het is de verantwoordelijkheid van de huurder om de kosten van een parkeerbekeuring of een sanctie voor andere verkeersovertredingen te betalen.

Sancties

(1) De huurder is compleet verantwoordelijk voor alle verkeers- en parkeerbekeuringen tijdens de huurperiode en elke andere overtreding van de wet.
(2) Indien de bekeuringen in de eerste paragraaf (1) door Royal Rentals worden betaald, wordt aan de huurder het complete bedrag plus verwerkingskosten van 40 euro berekend.
(3) In het geval dat de huurder de autopapieren verliest dient de huurder 150 euro en 50 euro per dag dat de auto niet gebruikt kan worden te betalen; maximaal 500 euro.
(4) In het geval dat de huurder de autosleutels verliest berekenen we 250 euro plus 50 euro voor elke dag dat de auto niet kan worden gebruikt; maximum 500 euro.
(5) Indien Royal Rentals het verzoek om details van de bestuurder krijgt van de politie, berekenen we 15 euro zonder verdere berichtgeving.

Algemene Voorwaarden

Alle boekingen zijn onderworpen aan onze termen en voorwaarden. De Griekse wet geldt voor overeenkomsten gemaakt op basis van de termen hierboven geciteerd. De belasting voor de meeste regio's in Griekenland is 24%.

Motorbike Rental Terms