Huurauto op Luchthaven Chania

Royal Rent a Car Crete biedt naast Heraklion ook dezelfde uitstekende service voor huurauto's aan op Chania Airport. Kreta's tweede grote luchthaven.Uw huurauto staat voor u klaar op de datum en tijd die u wenst. We bieden u een eerste klasse huurauto met volledige verzekering, ongelimiteerd aantal kilometers, 24 uurs autohulp service en nog zo veel meer.

Een auto huren in Chania is een prachtige start voor het eiland exporation, aangezien deze regio is vol van de sites van grote natuurlijke en historische waarde, evenals mooie stranden en traditionele dorpjes. Huurauto in Kreta is de meest veilige en gemakkelijke manier van reizen op het eiland vanwege het bergachtige landschap.

Na uw reservering op deze website leveren wij de door u gewenste huurauto op de luchthaven van Chania. Onze medewerker wacht u op en voorziet u van huurauto, contract en duidelijke routekaart. Het district Chania is een zeer mooi gebied echter kan het voorkomen dat uw vakantieplaats of accommodatie moeilijk te vinden is. Wij helpen u graag op weg en zullen u wegwijs maken in het enigszins ingewikkelde wegennet ronddom luchthaven Chania. Echter provincie Chania is een prachtig bergachtig gebied met ongekend aantal bezienswaardigheden, prachtige stranden en (Historische) plaatsen, uitermate geschikt dus om er met een eigen huurauto op uit te trekken. De huurauto heeft u geheel tot uw eigen beschikking, zodoende kunt u district Chania op uw eigen tempo en tijd gaan ontdekken. Wij voorzien u graag van tips, zodat u niets gaat missen. Zit uw vakantie erop? Brengt u uw huurauto van Crete Royal naar de afgesproken parkeerplaats en wij halen uw huurauto, gratis, weer op.

Chania International Airport is genaamd "Ioannis Daskalogiannis" en bevindt zich zo'n 10 kilometer van de stad Chania, op een schiereiland. Dichtbij ligt beroemd Souda en de Souda baai welke een natuurlijk haven vormt voor vissersboten maar ook (Internationale) Marine schepen. Chania Airport is de tweede luchthaven van Kreta, leverancier voor West-Kreta niet zo druk en chaotisch als grote broer Heraklion Airport, maar door de komst van steeds meer grote low budget vliegtuig-maatschappijen, mag de luchthaven van Chania steeds meer reizigers verwelkomen. Dit kan voornamelijk in het hoogseizoen tot grote drukte leiden. Daarom is vooruit boeken van uw Royal Rent a Car huurauto ook voor luchthaven Chania gewenst. Gaat u naar onze beveiligde boekingssysteem en reserveer uw huurauto voor Chania Airport vanuit uw thuis. Wenst u uw huurauto bij uw hotel of appartement in het district Chania, dat kan. Royal Rentals heeft een verhuurkantoor in het toeristencentrum van Chania, in Platanias, waardoor ook deze service mogelijk is. We leveren uw huurauto af zonder extra kosten, ook niet bij eventuele vertragingen.

Wenst u een huurauto op Chania airport, selecteer het door u gewenst model uit ons wagenpark en reserveer. Vergeet niet uw juiste vliegdetails; dag, tijd en vliegnummer door te geven en dan staan wij voor u klaar.

Wij kunnen u ook speciale arrangementen aanbieden voor motor- of scooterverhuur vanuit de luchthaven Chania.