Chania luchthaven

Chania luchthaveninformatie

De luchthaven van Chania, ook bekend als "Ioannis Daskalogiannis", ligt in de buurt van de baai van Souda in het noordwesten van Kreta op het schiereiland 'Akrotiri',14 kilometer ten oosten van de stad Chania.

Het is vernoemd naar Ioannis Daskalogiannis, een Kretenzische rebel tegen de Ottomaanse overheersing in de 18e eeuw.

De luchthaven van Chania is een van de twee internationale luchthavens op het eiland Kreta, de andere is de luchthaven van Heraklion. Als u op weg bent naar het westen van Kreta, is de luchthaven in Chania een veel betere optie. De luchthaven van Chania is een belangrijke toegangspoort tot West-Kreta en de nabijgelegen stad.

Directe en chartervluchten naar Kreta worden aangeboden van de meeste grote Europese luchthavens van april tot november.

Profiteer van het kantoor van Royal Rentals in Chania en haal uw voertuig comfortabel direct bij aankomst op de luchthaven op.

Informatie die u moet weten over Chania luchthaven (CHQ)

Het postadres is Chania International Airport, I. Daskalogiannis, 73100, Chania Kreta, Griekenland en assistentie-nummer +30 28210 8380.

De hoofdweg van de stad Chania biedt directe toegang tot het enkele terminalgebouw dat is uitgerust met de vereisten voor aankomende en vertrekkende passagiers: incheckbalies, bagagecarrousels, een belastingvrije winkel, café, postkantoor, bank, Bureau de Verandering, EHBO-voorzieningen, babykamer en een VIP-lounge, een toeristische helpdesk en voorzieningen voor gehandicapte passagiers.

Er is een kort en lang parkeren, gratis.

Op Chania Airport heeft u de mogelijkheid om een ​​auto te huren en zelf naar uw vakantiebestemming te rijden. Als u van plan bent Kreta te verkennen tijdens uw vakantie, zou een huurauto van Royal Rentals zeker een heel goed idee zijn.

Autoverhuur Chania luchthaven (CHQ)

Of u nu komt voor een zakelijke bijeenkomst of gewoon op vakantie met het gezin in Chania, een huurauto is een heel goed idee. Op Chania Airport heeft u de mogelijkheid om een ​​auto te huren via Royal Rentals die direct na uw aankomst op de luchthaven op u wacht. Ons bedrijf Royal Rentals heeft een kantoor in de buurt en we regelen uw ontmoeting op de luchthaven met onze vertegenwoordiger die een bord vasthoudt.

U kunt Royal Rentals in een grote verscheidenheid aan autoklassen tegen de juiste prijs krijgen. Voor verdere informatie over auto en motor verhuur, kijk op onze site.

De kaarten op onze site laten u ook zien waar het kantoor van Royal Rentals in Chania is, evenals al onze andere locaties op Kreta.