Kavros Terug naar Reisgids

Kavros - Algemene informatie

Autoverhuur in Kavros

Kavros is een dorp in Georgioupoli - Chania, Kreta met ongeveer 170 inwoners.

Kavros was ooit een landbouwgrond voor voornamelijk pinda's, meloenen en aardappelen. Tegenwoordig is de plaats een gebied geworden met toeristische infrastructuur met het kilometerslange zand- / kiezelstrand.

Kavros Beach is bekroond met de Blauwe Vlag vanwege het uitstekende heldere water. Er is een heel belangrijk ecosysteem van duinen. De duinen van Kavros herbergen een aanzienlijk en zeer fragiel ecosysteem dat de binnenlanden beschermt tegen erosie.

Het toeristische centrum van Kavros ligt aan beide kanten van de nationale weg met aan de ene kant grote strandhotels en aan de andere kant de winkels, taverna's en café-bars.

Andere locaties in de buurt van Kavros zijn de nederzetting Asprouliani en het dorp Dramia.

Kavros en de omliggende gebieden zijn ideaal voor de bezoekers die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie, maar ook voor excursies naar de naburige dorpen van Vamos. Elk ervan is historisch of architectonisch interessant. Vanaf hier kunt u Rethymno en Chania of zelfs Zuid-Kreta bezoeken. Huur een auto bij Royal Rentals om het prachtige eiland Kreta te verkennen en te ontdekken!

Krijg nu uw speciale aanbieding voor autoverhuur in Kavros of stuur ons uw bericht vandaag als u speciale verzoeken hebt.

Als u in Kavros of in de omgeving verblijft, zullen wij een voertuig bij uw hotel of een andere geschikte plaats afleveren. Vind meer contactinformatie op de pagina Locaties.