Heraklion luchthaven

Heraklion Airport - Algemene informatie

De internationale luchthaven "Nikos Kazantzakis" van Heraklion (IATA: HER,) ligt ongeveer 5 km ten oosten van het stadscentrum van Heraklion. Het is de belangrijkste luchthaven op het eiland Kreta en de tweede drukste luchthaven van het land, die Heraklion, Agios Nikolaos, Malia, Chersonissos, Stalida, Elounda en andere resorts bedient. De luchthaven is vernoemd naar Nikos Kazantzakis, een Griekse schrijver en filosoof uit Heraklion.

Een groot aantal chartervluchten en luchtvaartmaatschappijen, waaronder budgetmaatschappijen, vliegen vooral in het zomerseizoen naar Heraklion.

Informatie die u moet weten over Heraklion Airport (HER)

De luchthavenfaciliteiten omvatten een informatiebalie in de Aankomsthal, één bank, één geldautomaat, bagage opslag en een paar winkeltjes, snackbar, cafés, duty free, babyverzorgingsfaciliteiten, toilet voor mensen met speciale behoeften, wisselkantoor en gevonden voorwerpen.

Heraklion Airport Parking heeft meer dan 500 parkeerplaatsen voor lang en kort parkeren, gelegen op korte loopafstand van zowel vertrek als aankomst. Overdekte en openlucht parkeeropties zijn ook beschikbaar.

Het adres en telefoonnummer is 71601 Heraklion Kreta, Griekenland, Tel: +30 2810 397800, Fax: +30 2810 221700

De beschikbare vervoermiddelen op Heraklion Airport zijn bus, taxi en autoverhuur. Vind onze agentuurpartij hier op de pagina Locaties.

Autoverhuur Heraklion luchthaven (HER)

Heraklion Airport ligt aan de hoofdweg op Kreta en het is gemakkelijk om met een huurauto naar elke gewenste bestemming te rijden.

Of u nu komt voor een zakelijke bijeenkomst of gewoon op vakantie met uw gezin, een huurauto is een heel goed idee. Op Heraklion Airport heeft u de mogelijkheid om een ​​auto te huren via Royal Rentals die direct na uw aankomst op u wacht. Ons bedrijf Royal Rentals heeft een kantoor op Heraklion Airport en we regelen uw ontmoeting op de luchthaven met onze vertegenwoordiger met een bordje.

U kunt een auto van Royal Rentals in een grote verscheidenheid aan autoklassen voor een goede prijs huren. Voor meer informatie kijk op onze site en kies de wagenparkpagina voor diverse auto's en motoren.

De kaart op onze site laten u ook zien waar het kantoor van Royal Rentals op de luchthaven van Heraklion is, evenals al onze andere locaties op Kreta.