Bali Terug naar Reisgids

Bali - Algemene informatie

Bali ligt in de prefectuur Rethymno op het eiland Kreta, 33 km ten oosten van de stad Rethymnon en 50 km ten westen van de luchthaven van Heraklion. Toegang tot Bali is heel gemakkelijk, omdat de nationale weg erlangs loopt.

Het huren van een auto op de luchthaven van Heraklion of Chania is de beste manier om te reizen, vooral wanneer u naar Bali gaat. U kunt een auto rechtstreeks huren bij ons verhuurkantoor Royal Rentals bij aankomst op de luchthaven, maar als u in het hoogseizoen komt, zal online reserveren u helpen om zo snel mogelijk onderweg te zijn en te genieten van uw vakantie!

Autoverhuur in Bali

Bali was vroeger een klein vissersdorpje dat tegenwoordig een charmante toeristische attractie is geworden in de kleine vissershaven. Het is een zeer rustige en romantische plek, die zee en bergen combineert met verschillende prachtige stranden en talloze hotels en appartementen.

U vindt er vele tavernes, winkels, bars, cafés, vier stranden, veilig voor kinderen en georganiseerd.

Als u besluit om de hele dag op Bali door te brengen, vergeet dan niet om het Atali-klooster 5 km in het zuiden van Bali te bezoeken, gewijd aan St. Ioannis. U kunt ook een bezoek brengen aan de kerk van Panagia Charakian aan de oostkant van de golf en het pittoreske dorpje Sises op ongeveer 13 km van Bali.

Voor meer avontuur kun je rijden naar de grotten van Melidoni en Sfedoni, naar het dorp Anogia aan de voet van de Witte bergen of naar het Nida-plateau. Om deze bestemmingen te bereiken, is het echt aan te raden een auto te huren.

Huur een auto bij Creteroyal en ontdek de uitzonderlijke schoonheid van Bali. Zoek in onze boekingsmodule naar voertuigen en datums of stuur ons uw verzoek voor een huurauto in uw hotel in Bali of op Heraklion Airport, Chania Airport, Heraklion Port, Chania Port, Rethymno Port.