Chersonissos

Algemene informatie over Chersonissos

Chersonissos ligt ongeveer 20 km ten oosten van Heraklion en 10 km ten westen van Malia tussen Anissaras en Stalis. De nieuwe nationale weg biedt gemakkelijke toegang tot Heraklion en Agios Nikolaos. Het is een van de grootste Kretenzische resorts en de inwoners werken voornamelijk in de toeristische sector. Chersonissos betekent plezier en massatoerisme, maar het betekent ook conferentietoerisme in de grote luxe hotels, de enige golfbaan op Kreta en all-inclusive vakanties.

Chersonissos is de ideale plek om met een huurauto gemakkelijk over het hele eiland te reizen. Regel het vandaag hier bij Royal Rentals.

Huur een auto in Chersonissos bij Royal Rentals

Chersonissos is een gezinsvriendelijke bestemming, perfect voor ontspanning, met een rijk nachtleven en veel toerisme. Langs de kust is een brede wandelpromenade met toeristische winkels, sieraden, restaurants en cafetaria's voor elk wat wils. Chersonissos staat erom bekend dat het een van de veiligste plaatsen op Kreta is, dag en nacht.

Er is een kleine, romantische haven met jachten en vissersboten.

De straten in Chersonissos komen 's nachts tot leven met vele bars en clubs die vakantiegangers van over het hele eiland aantrekken.

Als u uw vrijheid wilt en het pittoreske dorpje Chersonissos bezoekt, kunt u overwegen een auto te huren via Royal Rentals.

Geniet van uw huurauto in Chersonissos

Voor degenen die liever ergens rustiger verblijven, 1-2 kilometer naar het zuiden zijn de traditionele dorpen Koutouloufari, Piskopiano en Ano Chersonissos met prachtige huizen uit het Venetiaanse tijdperk en aangename kleine straatjes.

Een beetje verder naar het oosten, de kleine charmante havens van Sissi en Milatos, die heerlijke taverna's met zeevruchtenfamilies herbergen.

Je kunt ook met een huurauto op het Lassithi-plateau beginnen vanuit het mooie dorp Krasi, en naar het kleine klooster van Moni Kardiotissa gaan met een prachtig landschap en uitzicht vanaf de berghellingen. Huur een auto voor een dagje naar de charmante dorpen Potamies, Avdou en Mohos. Grijp de kans om Kretenzische heerlijke kaas, olijfproducten, aromatische honing te proeven.

Andere bezienswaardigheden zijn:

Labyrinth Theme Park - Gelegen in de heuvels boven Chersonissos, vindt u in dit park de Minoïsche cultuur van Kreta, waar je mini-golf kunt spelen, quads kunt rijden, enz.

Aquaworld Aquarium - Het reptielenreddingsaquarium over het zeeleven en reptielen. Je kunt ze zelfs aanraken of voeren.

CretAquariumThalassocosmos - 14 km van Chersonissos, met uw autoverhuur kunt u het ook bezoeken en de verbazingwekkende delen van het aquarium bewonderen met uitzicht op de Kretenzer Zee!

Lychnostatis Openluchtmuseum - Gelegen aan de kust van Chersonissos - collectie natuur en flora, etnografie en kunst en collectie pre-industriële technologie.

Chersonissos heeft vele prachtige gouden zandstranden langs de azuurblauwe kustlijn:

Limanakia en Saradari - prachtige stranden in de baai met wit zand en turquoise wateren.

Star Beach - Het grootste entertainmentcomplex en waterpark populair bij jongeren, families met kinderen, watersportcentrum, luxe SPA-salon, restaurants en meerdere zwembaden met waterplezier voor kinderen. U kunt hier komen met een huurauto van elke klasse. Houd er rekening mee dat we ook in het Star Beach hotel een kantoor hebben.

Potamos-strand - Gelegen op 10 km van Chersonissos. Een zandstrand met helder water. U kunt hier makkelijk komen met uw Royal huurauto en tevens de archeologische opgraving van Malia bezoeken.

Een huurauto in Chersonissos is een geweldige manier om in dit gebied de prachtige omgeving te ontdekken. De bonus van zelf rijden is uw eigen tempo hebben om het gebied en de aangrenzende stranden te verkennen. Het belangrijkste is dat u een goedkoop voertuig kunt boeken met goede voorwaarden bij ons bedrijf Royal Rentals.

Houd er rekening mee dat u uw huurauto online kunt regelen, maar ook in onze kantoren in Chersonissos, Malia en Stalis.