Heraklion

Algemene informatie over Heraklion

Heraklion is de grootste stad en de hoofdstad van het eiland Kreta. Volgens de ranglijst bevindt Heraklion zich tussen de 20 meest bezochte regio's in Europa. De stad is ook het commerciële en technologische centrum van het eiland. De stad Heraklion is een belangrijke scheepvaart- en reizigershaven naar het vasteland en andere eilanden.

De internationale luchthaven van Heraklion, Nikos Kazantzakis, ligt ongeveer 5 kilometer ten oosten van de stad. Als u meer vrijheid wilt om Heraklion te bezoeken, boek dan een van onze Royal Rentals-voertuigen en ontvang de beste deal.

Er zijn veel plekken om te ontdekken, vol geschiedenis en geweldige evenementen. Het biedt een schat aan musea, een zomerfestival, historische bezienswaardigheden en een geweldig nachtleven. Het heeft een rijk archeologisch verleden en is de geboorteplaats van de schilder, El Greco, en de auteur, Nikos Kazantzakis.

Wat het doel van uw bezoek ook is, huur een auto bij Royal Rentals en uw verblijf in Heraklion zal u nooit meer vergeten

Gebruik de pagina Auto- Motor op de website om het door u gewenste voertuig te reserveren.

Huur een auto in Heraklion bij Royal Rentals

Heraklion is een levendige universiteitsstad met uitstekende historische en culturele bezienswaardigheden en een energieke sfeer, dus een huurauto is een goede optie om het beste eruit te halen.

Wat echt opvalt in Heraklion is Koules, het kleine Venetiaanse kasteel gebouwd in de 16e eeuw, gelegen aan een levendige haven met tientallen kleine vissers- en zeilboten, jachten.

25 August Street - architecturale "tentoonstelling" met de afgelopen neoklassieke gebouwen en souvenirwinkels.

Oude stad - je kunt de kerk van Aghios Titos bekijken, een van de belangrijkste monumenten in het centrum van de stad, aan de 25 augustus srraat Rondom is een prachtig plein met enkele cafés en bars.

Lions 'Square - met zijn beroemde fontein, een van de meest levendige plaatsen van Heraklion. Duizenden voorbijgangers en toeristen bezoeken het plein, winkelen in het centrum, zitten in een café, bezoeken een tentoonstelling in de Basiliek van San Marco.

Palace of Knossos - Huur een auto en rijd naar een van Europa's meest spectaculaire archeologische vindplaatsen. Loop door de kamers van Minoïsche koningen en koninginnen in Knossos en bewonder de grandeur van de oude gebouwen.

Heraklion heeft vele musea die een bezoek waard zijn, zoals het archeologisch museum, het historisch museum van Kreta, het museum voor christelijke kunst, het natuurhistorisch museum. Met een huurauto kunt u de stad in uw eigen tempo verkennen, de prachtige bezienswaardigheden bezoeken en over het algemeen het meeste uit uw tijd halen.

Heraklion is ook beroemd om zijn prachtige stranden, die perfect zijn om te zwemmen in het kristalheldere water van de Egeïsche Zee en de Libische Zee. Matala, beroemd als hippieplaats, Karteros, Agia Pelagia, Lygaria en nog veel meer .. Huur een auto via Royal Rentals en bezoek de eindeloze pittoreske plaatsen.

Kijk voor uw volgende reis op onze website www.creteroyal.com en vind nuttige informatie voor meer bestemmingen, Chania, Rethymnon, Agios Nikolaos ...

Als u in de stad Heraklion of in de omgeving verblijft, zal onze ToMyDoor-service een voertuig naar uw hotel of naar een voor u geschikte plek brengen.

Krijg nu uw speciale aanbieding voor autoverhuur in Heraklion of stuur ons vandaag uw bericht als u speciale verzoeken heeft.