Motorverhuur op het eiland Kreta

Onze voorraad met Motoren bevat de volgende modellen: Bekijk alles

Naast autoverhuur verzorgtRoyal Car Hire Crete via creteroyal.com ook een snelle en betrouwbare service voor de motor- of scooter verhuur op Kreta. Hiervoor hebben wij een groot aanbod in de nieuwste modellen Scooters, Motoren, Quads en Buggy's in onze eigen voorraad en beheer. Mail ons u uw voorkeur en wij leveren uw keuze motor met de bekende Royal service. Een motor is een perfect vervoermiddel om het eiland Kreta te gaan verkennen. Voornamelijk wanneer u de directe omgeving van uw hotel wil gaan ontdekken, de zogenaamde Beachroads en die leuke dorpjes in de buurt. Motoren in al zijn vormen zijn al jaren erg populaire vervoersmiddelen op Kreta en in het bijzonder in de Toeristenzones. Aangezien ze makkelijk te besturen en heel wendbaar zijn (vooral handig in de kleine en soms nauwe Kretenze straatjes, of de overvolle hoofdstraat), makkelijk te parkeren en zeer zuinig in benzineverbruik, zijn. Al onze modellen in onze voorraad zijn nieuw en perfect onderhouden door onze monteurs in onze eigen garage, waardoor u met gerust hart over de beachroad kunt toeren.

De Quad is ook een zeer populair vervoermiddel op Kreta. Erg handig voor de niet zo ervaren motorrijder, aangezien deze 4-wieler veel stabieler op de weg ligt dan de genoemde twee- wielers en heel eenvoudig te besturen. Zeer geschikt voor de ontdekkingstocht naar Kreta's mooie zandstranden en baaien aan de noordkust. Besturen kan met een geldig Autorijbewijs. Voor de meer ervaren motorrijder zijn er Quads met meer vermogen in onze voorraad, bijv. 500 cc.

Huur een Scooter en bespaar uzelf tijd en geld. Scooters zijn erg populair op Kreta vanwege lage kosten in huur en verbruik. Scooters zijn er vanaf 50 cc en te besturen met een geldig Autorijbewijs. Met een Motorrijbewijs zijn er voor u de modellen vanaf 80 cc en volledig automatisch. We bieden u een groot aantal modellen scooters voor de meest voordelige en concurrerende prijzen met uiteraard een uitstekende service. Ook voor onderweg. En natuurlijk legt ons ervaren personeel u uit hoe de motor van uw keuze werkt en bestuurt moet worden en met een leuke tip voor uw tour.

Boek uw motor voor uw vakantie op Kreta via ons online en goed beveiligd reserveringssysteem en verkrijg "the best value for money". Helmen en een goede route kaart worden gratis bij de Motorhuur geleverd.

Wij leveren Motoren en Scooters op uw verzoek naar alle grote en bekende locaties:

  • Heraklion Luchthaven en Zeehaven
  • Chersonissos
  • Stalis, Malia
  • Gouves
  • Agia Pelagia
  • Amoudara
  • Souda Port
  • Chania Luchthaven
  • Agios Nikolaos
  • Elounda

Boek uw Motor in ons reserveringssysteem en wij informeren u over beschikbaarheid en prijzen. Boek nu!