Anissaras Terug naar Reisgids

Anissaras - basisinformatie

Anissaras is een aangenaam rustig groot gebied op 24 km ten oosten van Heraklion en 1 km ten westen van Chersonissos. U kunt het gemakkelijk bereiken door zelf te rijden vanaf de New National Road vanaf ons verhuurkantoor op de luchthaven van Heraklion. Boek uw auto van tevoren online en wij bezorgen u deze direct bij aankomst.

Het gebied van Anissaras staat vol met grote hotels voor all-inclusive vakanties. Het is een plek voor een rustigere vakantie. Er zijn geen bars en uitgaansgelegenheden buiten de hotels, slechts een paar taverna's, enkele minimarkten en winkels. Voor de hotels liggen kleine zandstranden met een rotsachtige zeebodem.

Al het andere dat u nodig heeft, is beschikbaar in het naburige Chersonissos. Er is geen busdienst in de omgeving van Anissaras en meestal is het een goed idee om een ​​auto te huren. U kunt uw voertuig bij uw hotel laten bezorgen door een van onze vele verhuurbedrijven in de omgeving, zoals Lyttos strandhotel, Atlantica Caldera Palace, Chersonissos enz. Controleer ons adres op de pagina Locaties hier en neem contact met ons op voor een directe autoverhuur.

Autoverhuur in Anissaras

In de oostelijke punt van Anissaras is er een mooie wandeling naar Sarandaris met de kleine kapel van St. George en een spectaculair uitzicht op Chersonissos. Er zijn twee manieren om er te komen, hetzij te voet of met een huurauto op de weg die Anisaras verbindt met Chersonissos.

Het grootste deel van de kustlijn in Anissaras is rotsachtig, maar er zijn nog enkele kunstmatige zandstranden, tegenover de grote hotels

Sommige van deze stranden hebben snackbars, faciliteiten voor verschillende watersporten, duiken en snorkelen.

Als je de rustige vakantie hier beu bent, ligt Anissaras direct naast Hersonissos, die je beter kunt bereiken door zelf te rijden. Huur een auto bij Royal Rentals om de beste aanbiedingen en tips voor je reizen te krijgen.

Voor een meer ontspannen tijd zijn er boven Chersonissos drie traditionele dorpen van Ano Hersonissos, Koutouloufari en Piskopiano met de pittoreske pleinen en fijne selectie van taverna's.

Tien kilometer van Anissaras is de archeologische vindplaats van Malia met het op twee na grootste Minoïsche paleis op Kreta,

Als u van zeevruchten houdt, maak dan een wandeling door Milatos. De vistaverna's in Milatos serveren heerlijke verse vis uit de Zee van Kreta. Er is geen bustransfer naar Milatos en de enige manier om daar te komen en te verkennen is een huurauto. U kunt echter profiteren van uw eigen flexibiliteit en spontaniteit om de verbazingwekkende heuvels rond Milatos en de beroemde Milatos-grot te verkennen.

Maak uw boeking online met www.creteroyal.com en wij leveren een voertuig naar uw hotel in Anissaras. Vind onze contactgegevens op de pagina Locaties.