Jeep Safari op Kreta door Royal Rent a Car

Royal Car Rental Crete organiseert nu al vele jaren zeer succesvol Jeep Safari tours op het eiland Kreta. Speciaal voor diegene met een hang naar avontuur, interesse in outdoor activiteiten ofwel de frisse buitenlucht. Ons ervaren Jeep Safari Team neemt u mee op een avontuurlijke en adembenemende off-the-road tour naar het onbekende Kreta, zowel in West (Chania) als in Oost (Heraklion) Kreta. Dit doen we in onze eigen 4x4 Suzuki Jimny's onder leiding van onze Jeep Safari Gidsen. U gaat naar het authentieke binnenland van Kreta met zijn prachtige valleien, hoge bergen, traditionele bergdorpjes, olijfboomgaarden en stille zandstranden, en dit alles op één dag. Bij de Crete Royal Jeep Safari gaat het natuurlijk ook om avontuur, daarom sturen we af op de onverharde ongeasfalteerde wegen, voor de echte off- the -road Kreta ervaring. De innerlijke mens wordt zeker niet vergeten tijdens onze tocht, afgezien van uw route wordt u voorzien van een overheerlijke BBQ lunch in de openlucht (route 1) of een onovertroffen traditionele lunch bij een Kretenze familie taverne (route 2). En bij route 1 heeft u begeleiding van ons Nederlands Jeep Safari Team.

De tour word gereden in 4x4 open-top Jimny's speciaal gebouwd voor deze off- the -road wegen met maximale veiligheid en open zicht op de prachtige omgeving. Zelf bestuurder zijn van zo'n Jeep is mogelijk! Bent u in het bezit van een geldig rijbewijs, welke u minimaal 1 jaar in uw bezit heeft, bent u 21 jaar of ouder, dan mag u zelf rijden en bestuurder zijn. Optie twee is passagier zijn, u zult het meeste zien van de tour; u gaat lekker zitten, relaxt en geniet van de excursie. Wat u ook verkiest Jeep Safari op Kreta is ongelooflijk leuk en vol plezier en om de groepen nu niet te groot te laten zijn, gaan we met een maximum van 15 jeeps op toer.

Geef u op via het Contactformulier, wij halen u op bij uw hotel of appartement of welke ophaalplaats die u het beste uitkomt en vergeet niet aan te geven met hoeveel personen u gaat deelnemen en of u bestuurder wenst te zijn.

Groepsarrangementen, bedrijfsuitjes of familie uitstap, het is allemaal mogelijk. Neem contact met ons op via het Contactformulier voor meer informatie en details. Wij nemen contact met u op.

Gedetailleerd programma van de Jeep safari's: