Over Ons

Wij heten u van harte welkom op onze webpagina Royal Rent a Car Crete, alhier kunt u de door u gewenste huurauto, scooter of motor reserveren in 3 eenvoudige stappen. U kunt kiezen uit onze grote verscheidenheid aan auto's, motoren en overige vervoermiddelen en vergeet niet onze speciale aanbiedingen aan te klikken en te bekijken.

Royal Car Rental Crete is geen nieuwkomer in de autohuur branche op Kreta. Al meer dan 20 jaar staan wij bekend om onze goede service, betrouwbaarheid en hebben daardoor een stevige positie verkregen in de autoverhuurbranche op Kreta. Ons bedrijf zit dan ook niet stil en wij zijn voortdurend bezig met ons bedrijf uit te breiden naar nieuwe locaties, nieuwe modellen vervoermiddelen, up to date houden van ons assortiment en nieuwe excursies. Royal Rent a Car Crete is daardoor één van de grotere en vooraanstaande autoverhuurbedrijven op Kreta. Ons hoofdkantoor bevind zich in Hersonissos district Heraklion, waar wij zo'n 20 jaar geleden zijn begonnen, maar wij zijn in de loop der jaren uitgebreid en zijn inmiddels te vinden in alle grote en bekende toeristen locaties.

Bij Royal Rent a Car Crete heeft u de keuze uit de nieuwste modellen, maar ook uit eenvoudige low budget auto's, de nieuwste scooters en motoren, eenvoudige middenklasse auto of een super de luxe Cabriolet en diverse mini-bussen en Vans voor meerdere personen en groepen. De keuze in ons assortiment is dus groot en naar ieders budget. Daarnaast komen al onze vervoermiddelen uit onze eigen voorraad en beheer. We zorgen ervoor dat wij elk jaar onze voorraad onderhouden en vernieuwen zodat wij u kunnen garanderen dat ons aanbod volledig veilig, goed onderhouden en nagezien is. Zodoende kunt u veilig op weg en zit u zonder zorgen en comfortabel achter het stuur van uw huurauto.

Al onze medewerkers spreken een meertalig woordje over de grens, zij staan te allen tijde voor u klaar om bij welk probleem dan ook er voor u te zijn en u zo snel als mogelijk te helpen, zodat u weer snel op weg bent en van uw vakantie kan genieten. Royal Rent a Car Crete staat voor 100% klantgerichtheid en service.

Als zijnde een professioneel autoverhuurbedrijf, leveren wij uw huurauto af op de plaats die u wenst. Zo leveren wij zonder extra kosten uw huurauto bij alle grote bekende luchthavens van Kreta; Heraklion en Chania Airport. Geeft u bij reservering aan wanneer u arriveert en uw huurauto staat netjes voor u klaar. Onze medewerkers verwelkomen u en stapt als het ware zo uit het vliegtuig uw gereedstaande huurauto in, zonder stress en zorgen.

Royal Rent a Car Crete werkt al jaren samen met een groot aantal bekende en gerenommeerde hotels, touroperators en reisagentschappen. Waaronder ook een aantal bekende Nederlandse reisorganisaties. Deze samenwerking omvat niet alleen onze vervoermiddelen maar ook onze excursies, zoals de Crete Royal Jeepsafari. Daarnaast zijn wij in veel hotels vertegenwoordigd in de receptie met een eigen desks, altijd met volledige 100% hotel garantie en 100% service voor de hotelgasten.

Ons bedrijf Royal Rent a Car Crete is sponsor en awardhouder van vele sportevenementen en clubs op Kreta:

  • Arena Sport Center. May, 2009: voor een genereuze bijdrage aan het Pan-Hellenic college toernooi.
  • Go Sports: voor genereuze bijdrage aan het "Gouden Voetbal Toernooi".
  • Agenda Sport Action. June, 2010: voor de zeer gewaardeerde bijdrage aan het Pan-Hellenic college "Golden Soccer" toernooi.

Onze missie is onze naam te bevestigen als een eerste klasse autoverhuurbedrijf, door op een professionele wijze de klant de beste waar voor geld te bieden. Wij van Royal Rent a Car Crete wensen u een plezierige en veilige autoverhuur ervaring op Kreta.