Fodele

Autoverhuur in Fodele

Fodele ligt tussen Heraklion en Rethymnon, ongeveer 27 km ten westen van Heraklion en 50 km ten oosten van Rethymnon en op slechts 10 km van Agia Pelagia. Toegang tot Fodele is heel eenvoudig, omdat de nationale weg voorbij loopt. Het huren van een auto op de luchthaven van Heraklion of Chania is de beste manier om te reizen, vooral wanneer u naar Fodele gaat. U kunt een auto rechtstreeks huren bij ons verhuurkantoor Royal Rentals bij aankomst op de luchthaven. Maar als u in het hoogseizoen komt, zal online reserveren u helpen wachtrijen te voorkomen.

Fodele is een zeer mooi en traditioneel landelijk dorp gebouwd in een zeer groen gebied met sinaasappel-, mandarijn-, citroen- en olijfgaarden, populair vanwege het bijzonder mooie landschap. Er is een heel mooi park naast het centrale plein, verschillende locaties om te wandelen en picknicken en de kleine rivier die het midden van het dorp doorkruist. Er zijn diverse traditionele tavernes die uitstekend eten aanbieden. De lokale bevolking in Fodele staat bekend om de ambachtelijke sector, keramiek, de handel in lokale producten, voornamelijk sinaasappels, mandarijnen en groenten.

Fodele is de geboorteplaats van de beroemde schilder "El Greco". Bezoek het El Greco-museum in Fodele, de oude Byzantijnse kerk van Panagia, recht tegenover het El Greco-museum en het heilige klooster van Agios Panteleimon, op ongeveer 3,8 km rijden van het dorp Fodele. De weg is erg aangenaam, langs de rivier. Het klooster is gebouwd op een verborgen, mooie plek omgeven door uitgestrekte vegetatie.

Fodele heeft twee stranden; één ligt vlak bij de nationale weg en biedt enkele toeristische voorzieningen, een groot hotel, restaurants en cafés. De andere die ten westen van Fodele ligt, is niet georganiseerd en kan alleen vanuit het dorp worden bereikt.

Huur een auto bij Creteroyal en ontdek de uitzonderlijke schoonheid van Fodele. Zoek in onze boekingsmodule naar voertuigen en datums of stuur ons uw verzoek voor een huurauto met aflevering in uw hotel in Fodele of op Heraklion Airport, Chania Airport, Heraklion Port, Chania Port, Rethymno Port.