Georgioupolis Terug naar Reisgids

Autoverhuur in Georgioupolis

Georgioupoli is een vakantieoord op 43 kilometer ten oosten van Chania, ongeveer 22 km ten westen van Rethymno en ongeveer 100 km ten westen van Heraklion.

Georgioupolis is geweldig voor groepen, gezinnen en over het algemeen iedereen die op zoek is naar een rustige vakantie, verkenning van het eiland en excursies naar aangrenzende gebieden van groot toeristisch belang.

U kunt het Apokoronas-gebied verkennen, Chania en Rethymno bezoeken, de dag doorbrengen op het schiereiland Akrotiri met zijn vele stranden en historische kloosters, of reizen naar het zuiden van Kreta, Sfakia en Frangokastello.

Een auto huren is essentieel om al deze unieke en mooie bezienswaardigheden te kunnen bezoeken. Royal Rentals biedt een breed scala aan auto's in elke klasse en type waarmee u in stijl en comfort over het eiland kunt reizen.

Georgioupolis is een toeristisch stadje met veel kleine hotels en appartementen te huur. De ingang van het dorp aan de oude weg is een lange laan met eucalyptusbomen. Als u door de smalle straatjes wandelt, vindt u op het hoofdplein van Georgioupolis veel toeristenwinkels en taverna's die u uitnodigen om koel op een terrasje te zitten en te genieten van uw koffie. Als u van een wandeling houdt, is de strandweg van Georgioupolis een geweldige plek om te wandelen, maar ook een plek om te zitten in een van de vele cafés langs de weg voor een koffie- of snackpauze. Aan het einde van de haven staat een kleine, decoratieve vuurtoren in de Griekse kleuren wit en blauw. De meest populaire bezienswaardigheid in de haven is de kapel van Agios Nikolaos.

Drie rivieren mondenuit in de zee in het dorp; de grootste rivier Almiros creëert een kleine haven voor vissers- en toeristenboten.

Nabijgelegen Georgioupoli is het meer van Kournas, een populaire excursie te voet, met de toeristische 'trein' of een auto en een van de weinige zoetwatermeren op Kreta. Je kunt door de regio Apokoronas reizen, waar Georgioupolis thuishoort, of door de prefectuur Chania reizen.

De beste manier om de omgeving van Georgioupolis te verkennen, is een auto huren. Kijk hier op onze webpagina om de beste deal voor uw huurauto te vinden. Maak uw reservering online en wij leveren u een voertuig bij uw hotel in Georgioupoli. Als u in het hoogseizoen komt, adviseren wij een geavanceerde boeking online via www.creteroyal.com en wij zullen u een voertuig leveren op de luchthaven of haven van Heraklion of Chania.