Πισκοπιανό Επιστροφή στον Ταξιδιωτικό Οδηγό

Πισκοπιανό - Γενικές πληροφορίες

Το Πισκοπιανό είναι ένα μικρό παραδοσιακό χωριό στα τρία παραδοσιακά χωριά Άνω Χερσόνησος, Πισκοπιανό και Κουτουλουφάρι. Βρίσκεται περίπου 25 χιλιόμετρα ανατολικά του Ηρακλείου και 1 χλμ. Από το λιμάνι της Χερσονήσου. Υπάρχουν 450 κάτοικοι που ζουν μόνιμα.

Μπορείτε να φτάσετε στο Πισκοπιανό από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου ή το λιμάνι με αυτοκίνητο που οδηγεί στην εθνική οδό Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου προς Ανατολάς. Σας συμβουλεύουμε να κάνετε κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου εκ των προτέρων. Θα πάρετε ένα όχημα ακριβώς κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι. Βρείτε τις ελκυστικές προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων στην ιστοσελίδα του Creteroyal.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Πισκοπιανό

Το Πισκοπιανό είναι ο τόπος που οι άνθρωποι συνήθως οδηγούν μέσα από αυτό για να φτάσουν στο επόμενο χωριό, αλλά έχει και μερικά σημαντικά αξιοθέατα. Από τον κεντρικό δρόμο μπορείτε να περπατήσετε στα στενά δρομάκια με τα παλιά σπίτια και την εκκλησία.

Στο Πισκοπιανό θα βρείτε εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες και μπαρ. Αν αυτά δεν είναι αρκετά για σας, πηγαίνετε για μια βόλτα στα γειτονικά χωριά Κουτουλουφάρι και Άνω Χερσόνησος με τα γραφικά σοκάκια, την όμορφη πλατεία και μερικά μαγαζιά. Αν προτιμάτε κάτι πιο κοσμοπολίτικο, κατεβαίνετε στην παραλιακή Χερσόνησο.

Λίγα χιλιόμετρα από το Πισκοπιανό βρίσκονται οι πολυσύχναστες παραλίες της Χερσονήσου, η μεγάλη παραλία της Σταλίδας και η παραλία κοντά στον αρχαιολογικό χώρο των Μαλίων, τον Ποταμό.

Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο και ξεκινήστε να εξερευνείτε ανατολικά, δυτικά και νότια. Μπορείτε επίσης να κάνετε εκδρομές σε ελαιώνες, άλλα παραδοσιακά χωριά και τα κοντινά αξιοθέατα. Για τέτοια επικά ταξίδια, ταξιδεύετε σε ένα από τα οχήματά μας. Κάντε κράτηση σήμερα εδώ στο RoyalRentals.

Εάν μένετε στο Πισκοπιανό ή στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο, η υπηρεσία ToMyDoor θα παραδώσει το όχημα στο ξενοδοχείο σας ή σε οποιοδήποτε βολικό μέρος.

Κάντε την ειδική σας προσφορά για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Πισκοπιανό τώρα και βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας στο σύνδεσμο Τοποθεσίες.