Σχετικά με την Εταιρεία μας

Το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών Royal στο νησί της Κρήτης διαθέτει έναν καινούργιο στόλο αυτοκινήτων και μηχανών. Το γεγονός ότι έχουμε αναπτύξει το δικό μας δίκτυο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, μας δίνει το πλεονέκτημα να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας, όπου μπορείτε να προβείτε σε άμεση κράτηση, με 3 απλά βήματα, επιλέγοντας ανάμεσα σε ποικιλία οχημάτων και απολαμβάνοντας τις ειδικές μας προσφορές για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με παράδοση σε βολικούς προορισμούς. Μπορούμε να παραδώσουμε το όχημά σας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, λιμάνι Ηρακλείου, αεροδρόμιο Χανιών, λιμάνι Χανιών, λιμάνι Ρεθύμνου, αεροδρόμιο Σητείας κλπ. κατά την άφιξή σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το όχημά σας στο ξενοδοχείο ή τον τόπο κατοικίας σας. Με γραφεία κοντά στην Χερσόνησο, Μάλια, Ελούντα, Άγιο Νικόλαο, Πλατανιά, Γούβες και σχεδόν σε κάθε τουριστικό θέρετρο, θα φροντίσουμε να μη χάσετε ούτε ένα λεπτό από τις διακοπές σας.