Φόδελε

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Fodele

Το Φόδελε βρίσκεται ανάμεσα στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο, περίπου 27 χλμ δυτικά του Ηρακλείου ή 50 χλμ. Ανατολικά του Ρεθύμνου και μόλις 10 χλμ. Από την Αγία Πελαγία. Η πρόσβαση στο Fodele είναι πολύ εύκολη, καθώς ο Εθνικός Δρόμος περνάει δεξιά. Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ή Χανίων είναι ο καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε ιδιαίτερα όταν πηγαίνετε στο Fodele. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο απευθείας στο γραφείο ενοικίασης Royal Rentals κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο, αλλά αν έρχεστε σε μια υψηλή περίοδο, η προ-κράτηση online θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις αναπόφευκτες δημόσιες συγκοινωνίες και ουρές.

Το Fodele είναι ένα πολύ όμορφο και παραδοσιακό αγροτικό χωριό χτισμένο σε μια πολύ πράσινη μεγάλη περιοχή με πορτοκαλιές, μανταρίνι, λεμόνι και ελαιώνες δημοφιλείς για το ιδιαίτερα όμορφο τοπίο του. Υπάρχει ένα πολύ όμορφο πάρκο δίπλα στην κεντρική πλατεία, αρκετές τοποθεσίες για περιπάτους και πικ-νικ και ο μικρός ποταμός που διασχίζει τη μέση του χωριού. Υπάρχουν αρκετές παραδοσιακές ταβέρνες που προσφέρουν εξαιρετικό φαγητό. Οι ντόπιοι στο Fodele είναι διάσημοι για τον τομέα της χειροτεχνίας, της κεραμικής, του εμπορίου τοπικών προϊόντων, κυρίως πορτοκαλιών, μανταρινιών και λαχανικών.

Το Fodele είναι η γενέτειρα του διάσημου ζωγράφου "El Greco". Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το μουσείο El Greco στο Fodele, την παλιά βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας ακριβώς απέναντι από το μουσείο του El Greco και την Ιερά Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, περίπου 3,8 χλμ. Από το χωριό Fodele. Ο δρόμος είναι πολύ ευχάριστος, ακολουθεί τον ποταμό. Το μοναστήρι είναι χτισμένο σε ένα κρυφό, όμορφο σημείο που περιβάλλεται από τεράστια βλάστηση.

Το Fodele έχει δύο παραλίες. ένα είναι κοντά στον εθνικό δρόμο και προσφέρει κάποιες τουριστικές εγκαταστάσεις, ένα μεγάλο ξενοδοχείο, εστιατόρια και καφετέριες. Η άλλη παραλία βρίσκεται δυτικά του Fodele αλλά δεν είναι οργανωμένη.

Ενοικιάστε αυτοκίνητο με το Creteroyal και ανακαλύψτε την εξαιρετική ομορφιά του Fodele. Αναζητήστε τη μηχανή κράτησης για οχήματα και ημερομηνίες ή στείλτε μας το αίτημά σας για ενοικίαση αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο σας στο Φόδελε ή στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου, Αεροδρόμιο Χανίων, Λιμάνι Ηρακλείου, Λιμάνι Χανίων, Λιμάνι Ρεθύμνου.