Κάβρος Επιστροφή στον Ταξιδιωτικό Οδηγό

Κάβρος - Γενικές Πληροφορίες

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Κάβρο

Ο Κάβρος είναι ένα χωριό στη Γεωργιούπολη της Κρήτης με περίπου 170 κατοίκους.

Ο Κάβρος κάποτε ήταν γεωργική γη κυρίως για φιστίκια, πεπόνια και πατάτες. Σήμερα ο τόπος έχει γίνει μια περιοχή με τουριστική υποδομή με την αμμώδη παραλία με χιλιόμετρα.

Η παραλία Καβρός έχει βραβευτεί με τη Γαλάζια Σημαία για τα εξαιρετικά καθαρά νερά της. Υπάρχει ένα πολύ σημαντικό οικοσύστημα θινών. Οι αμμόλοφοι του Κάβου φιλοξενούν ένα σημαντικό και πολύ εύθραυστο οικοσύστημα που προστατεύει τα εσωτερικά εδάφη από τη διάβρωση.

Το τουριστικό κέντρο του Καβρού βρίσκεται και στις δύο πλευρές της Εθνικής Οδού με μεγάλα παραλιακά ξενοδοχεία στη μία πλευρά και τα καταστήματα, τις ταβέρνες και τα καφέ-μπαρ στην απέναντι πλευρά.

Άλλες τοποθεσίες κοντά στον Κάβο περιλαμβάνουν τον Οικισμό Ασπρολιανί και το Δράμα.

Ο Κάβρος και οι γύρω περιοχές είναι ιδανικοί για τους επισκέπτες που αναζητούν χαλαρωτικές διακοπές αλλά και για εκδρομές στα γειτονικά χωριά του Βάμου. Κάθε μία είναι ενδιαφέρουσα είτε ιστορικά είτε αρχιτεκτονικά. Από εδώ μπορείτε να επισκεφτείτε το Ρέθυμνο και τα Χανιά ή ακόμα και τη νότια Κρήτη. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο από το Royal Rentals για να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε το υπέροχο νησί της Κρήτης!

Πάρτε την ειδική σας συμφωνία για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κάβρο τώρα ή στείλτε μας το μήνυμά σας σήμερα αν έχετε κάποια ειδικά αιτήματα.

Εάν μένετε στον Καβρό ή στην περιοχή του παρακτίου, θα παραδώσουμε το όχημα στο ξενοδοχείο σας ή σε οποιοδήποτε βολικό μέρος. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνίας στον σύνδεσμο Τοποθεσίες.