Ιδιωτικές Εκδρομές

Δημιούργησε το δικό σου ταξίδι!

Εμείς θα φιλοξενήσουμε τα σχέδιά σου και θα φροντίσουμε κάθε λεπτομέρεια ώστε να έχεις μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία στην Κρήτη. Παραμυθένιες παραλίες στο Λιβυκό, ιστορικά μοναστήρια, κοσμοπολίτικα στέκια,  γραφικά ψαροχώρια . Μία ή περισσότερες μέρες. Όποια  κι αν είναι η επιθυμία σου επικοινώνησε μαζί μας. Πες μας τις ιδέες σου, άκου τις προτάσεις μας ή εναλλακτικά επίλεξε έναν απ’ τους δημοφιλείς προορισμούς του νησιού.

Οι έμπειροι οδηγοί μας θα φροντίσουν να επισκεφθείτε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος με άνεση και ευελιξία.  Στα Prive Tour μπορείτε να επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα οχημάτων αυτό που εξυπηρετεί τις ανάγκες της παρέας σας: Οικονομικό, πολυτελές, Τζιπ, Μίνι Βαν.

Ακόμα, για τους λάτρεις της off Road οδήγησης, προσφέρουμε Jeep Safari Tours. Στους εκτός δρόμου προορισμούς  βαθειά στην ενδοχώρα του νησιού  θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τοπία που κόβουν την ανάσα και να δείτε το πιο αυθεντικό πρόσωπο του νησιού.

Όλες οι εκδρομές μας ξεκινούν αφού σας παραλάβουμε από το ξενοδοχείο και ολοκληρώνονται με την επιστροφή σας σε αυτό.

Ανακάλυψε σήμερα την δική σου Κρήτη! Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@creteroyal.com και εκπρόσωπός μας θα σας παρέχει άμεσα κάθε πληροφορία και λεπτομέρεια που αφορά το αίτημά σας.