Χανιά Αεροδρόμιο

Πληροφορίες Αεροδρομίου Χανίων

Το αεροδρόμιο των Χανίων, γνωστό και ως "Ιωάννης Δασκαλογιάννης", βρίσκεται κοντά στον κόλπο της Σούδας, στα βορειοδυτικά της Κρήτης, στη χερσόνησο 'Ακρωτήρι' περίπου. 14 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης των Χανίων.

Ο Ιωάννης Δασκαλογιάννης ήταν Κρητικός επαναστάτης κατά της οθωμανικής κυριαρχίας τον 18ο αιώνα.

Το αεροδρόμιο των Χανίων είναι ένα από τα δύο διεθνή αεροδρόμια της Κρήτης, το άλλο είναι το αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Αν κατευθυνθείτε προς τα δυτικά της Κρήτης, το αεροδρόμιο των Χανίων είναι πολύ καλύτερη επιλογή. Το αεροδρόμιο των Χανίων αποτελεί σημαντική πύλη για τη Δυτική Κρήτη και την κοντινή πόλη της.

Οι απευθείας πτήσεις και οι πτήσεις charter προς Κρήτη προσφέρονται από τα περισσότερα μεγάλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια από τον Απρίλιο μέχρι τον Νοέμβριο.

Επωφεληθείτε από το γραφείο Royal rentals που βρίσκεται στα Χανιά και παραλάβετε το αυτοκίνητό σας άνετα κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο.

Πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το αεροδρόμιο των Χανίων (CHQ)

Η ταχυδρομική διεύθυνση είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων, Ι. Δασκαλογιάννης, 73100, Χανιά Κρήτης, Ελλάδα και ο αριθμός βοήθειας των επιβατών +30 28210 83800.

Ο κεντρικός δρόμος από την πόλη των Χανίων παρέχει άμεση πρόσβαση στο κτίριο του ενιαίου τερματικού που είναι εξοπλισμένο για τις απαιτήσεις για τους επιβάτες που φθάνουν και αναχωρούν: check-in, carousels για αποσκευές, αφορολόγητο κατάστημα, καφετέρια, ταχυδρομείο, τράπεζα, , παιδικό δωμάτιο, τουριστικό γραφείο βοήθειας και εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Υπάρχει βραχυπρόθεσμος και μακροχρόνιος χώρος στάθμευσης, δωρεάν και πληρωτέος αν έρχεστε από ενοικίαση αυτοκινήτου.

Στο αεροδρόμιο των Χανίων έχετε την επιλογή να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να οδηγήσετε στον προορισμό σας για διακοπές. Αν σκοπεύετε να εξερευνήσετε την Κρήτη κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από τα Royal Rental θα είναι σίγουρα μια πολύ καλή ιδέα.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Αεροδρόμιο Χανίων (CHQ)

Είτε πρόκειται για επαγγελματική συνάντηση είτε για οικογενειακές διακοπές στα Χανιά, ένα αυτοκίνητο ενοικίασης θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα. Στο αεροδρόμιο των Χανίων έχετε τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου μέσω των Royal Rentals που σας περιμένουν αμέσως μετά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο. Η εταιρεία μας Royal Rentals διαθέτει ένα γραφείο κοντά και φροντίζουμε για τη συνάντησή σας στο αεροδρόμιο με τον εκπρόσωπό μας.

Στο RoyalRentals μπορείτε να επιλέξετε ένα αυτοκίνητο σε μια μεγάλη ποικιλία τύπων οχημάτων στη χαμηλή τιμή. Αποκτήστε όλες τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας επιλέγοντας μια σελίδα στόλου Car & Bike.

Οι χάρτες στην ιστοσελίδα μας σας δείχνουν και πού βρίσκεται το γραφείο Royal Rentals στα Χανιά, καθώς και όλες τις άλλες μας τοποθεσίες στην Κρήτη.