Γεωργιούπολη Επιστροφή στον Ταξιδιωτικό Οδηγό

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Γεωργιούπολη

Η Γεωργιούπολη είναι ένα παραθεριστικό χωριό που βρίσκεται 43 χιλιόμετρα ανατολικά των Χανίων, περίπου 22 χιλιόμετρα δυτικά του Ρεθύμνου και περίπου 100 χιλιόμετρα δυτικά του Ηρακλείου.

Η Γεωργιούπολη είναι ιδανική για γκρουπ, οικογένειες και γενικά όσους αναζητούν ήσυχες διακοπές, εξερευνήσεις και εκδρομές σε γειτονικές περιοχές μεγάλου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Μπορείτε να εξερευνήσετε την περιοχή του Αποκόρωνα, να επισκεφθείτε τα Χανιά και το Ρέθυμνο, να περάσετε την ημέρα σας στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου με τις πολλές παραλίες και τα ιστορικά μοναστήρια της, ή να ταξιδέψετε στη νότια Κρήτη, τα Σφακιά και το Φραγκοκάστελλο.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να επισκεφθείτε όλα αυτά τα μοναδικά και όμορφα αξιοθέατα. Το Royal Rentals προσφέρει μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων οποιουδήποτε τύπου και τύπου που σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε με στυλ και άνεση στο νησί.

Η Γεωργιούπολη είναι μια τουριστική πόλη με πολλά μικρά ξενοδοχεία και διαμερίσματα για ενοικίαση. Η είσοδος στο χωριό στον παλιό δρόμο είναι μια μεγάλη λεωφόρος των ευκαλύπτων. Αν κάνετε μια βόλτα στα στενά σοκάκια της, θα βρείτε πολλά τουριστικά καταστήματα και ταβέρνες στην κεντρική πλατεία της Γεωργιούπολης που σας προσκαλεί να καθίσετε στο δροσερό και να απολαύσετε τον καφέ σας. Αν σας αρέσει μια βόλτα, ο παραλιακός δρόμος της Γεωργιούπολης, κάνει ένα υπέροχο μέρος για να περπατήσετε, αλλά και ένα μέρος για να καθίσετε σε ένα από τα πολλά καφέ που πλαισιώνουν το δρόμο για ένα διάλειμμα για καφέ ή σνακ. Στο τέλος του λιμανιού βρίσκεται ένας μικρός, διακοσμητικός φάρος στα ελληνικά χρώματα του λευκού και του μπλε. Το πιο δημοφιλές θέαμα στο λιμάνι είναι το παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου.

Τρία ποτάμια συναντούν τη θάλασσα στο χωριό. ο μεγαλύτερος ποταμός Αλμυρός δημιουργεί ένα μικρό λιμάνι για ψάρεμα και τουριστικά σκάφη.

Κοντά στη Γεωργιούπολη βρίσκεται η λίμνη Κουρνά, μια δημοφιλής εκδρομή με τα πόδια, τουριστικό 'τρένο' ή ένα αυτοκίνητο και μία από λίγες λίμνες γλυκού νερού στην Κρήτη. Μπορείτε να συνεχίσετε να περιηγείστε στην περιοχή του Αποκόρωνα, όπου ανήκει η Γεωργιούπολη ή να περιηγηθείτε στο νομό Χανίων.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε την περιοχή γύρω από τη Γεωργιούπολη είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου. Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας εδώ για να βρείτε την καλύτερη προσφορά για την ενοικίαση αυτοκινήτου σας. Κάντε την κράτησή σας online και θα σας παραδώσουμε ένα όχημα στο ξενοδοχείο σας στη Γεωργιούπολη. Αν έρχεστε σε μια υψηλή εποχή, σας συμβουλεύουμε να κάνετε online κράτηση μέσω www.creteroyal.com και θα σας παραδώσουμε ένα όχημα στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι του Ηρακλείου ή των Χανίων.