Ανισσαράς Επιστροφή στον Ταξιδιωτικό Οδηγό

Ανισσαράς - Βασικές πληροφορίες

Ο Ανισσαράς είναι μια ευχάριστα ήσυχη μεγάλη περιοχή που βρίσκεται 24 χλμ ανατολικά του Ηρακλείου και 1 χλμ δυτικά της Χερσονήσου. Μπορείτε εύκολα να το φτάσετε μόνοι σας από το νέο Εθνικό Δρόμο ξεκινώντας από το γραφείο μας ενοικίασης στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Κάντε κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου εκ των προτέρων online και θα σας το παραδώσουμε απευθείας κατά την άφιξή σας.

Η περιοχή του Ανισσαρά είναι γεμάτη με μεγάλα ξενοδοχεία για όλες τις διακοπές. Είναι ένα μέρος για πιο ήσυχες διακοπές. Δεν υπάρχουν μπαρ και νυχτερινή ζωή έξω από τα ξενοδοχεία, μόνο λίγες ταβέρνες, μερικά μίνι μάρκετ και καταστήματα. Μπροστά από τα ξενοδοχεία υπάρχουν μικρές αμμουδιές με βραχώδεις πυθμένες.

Όλα τα υπόλοιπα που χρειάζεστε είναι διαθέσιμα στη γειτονική Χερσόνησο. Δεν υπάρχει υπηρεσία λεωφορείων στην περιοχή Ανισσαράς και τις περισσότερες φορές είναι καλή ιδέα να ενοικιάσετε αυτοκίνητο. Μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο ξενοδοχείο σας από τα γραφεία ενοικίασης στο ξενοδοχείο Lyttos Beach, το Atlantica Caldera Palace, από τα γραφεία μας στη Χερσόνησο κλπ. Ελέγξτε τη διεύθυνση μας στη σελίδα Τοποθεσίες και επικοινωνήστε μαζί μας για απευθείας ενοικίαση αυτοκινήτου.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στον Ανισσαρά

Στο ανατολικό σημείο του Ανισσαρά βρίσκεται ένα όμορφο μονοπάτι για την περιοχή του Σαραντάρη με το μικρό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και την εκπληκτική θέα στη Χερσόνησο. Υπάρχουν δύο τρόποι να φτάσετε εκεί, είτε με τα πόδια είτε με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο δρόμο που συνδέει τον Ανισάρα με τη Χερσόνησο.

Το μεγαλύτερο μέρος της ακτογραμμής στον Ανισσαρά είναι βραχώδες, αλλά υπάρχουν ακόμα μερικές παραλίες με άμμο και άμμο, μπροστά στα μεγάλα ξενοδοχεία.

Ορισμένες από αυτές τις παραλίες έχουν σνακ μπαρ, εγκαταστάσεις για διάφορα θαλάσσια σπορ, καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Αν σας αρέσει η ησυχία των διακοπών εδώ, ο Ανισσαράς βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη Χερσόνησο όπου μπορείτε να φτάσετε καλύτερα με ένα αυτοκίνητο. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στη Royal Rentals για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές και συμβουλές για τα ταξίδια σας.

Για χαλαρότερο χρόνο, πάνω από τη Χερσόνησο υπάρχουν τρία παραδοσιακά χωριά της Άνω Χερσονήσου, του Κουτουλουφάρι και του Πισκοπιανού με τις γραφικές πλατείες και την εξαιρετική επιλογή των ταβερνών.

Δέκα χιλιόμετρα από τον Ανισσαρά βρίσκεται ο αρχαιολογικός χώρος των Μαλίων με το τρίτο μεγαλύτερο Μινωικό ανάκτορο στην Κρήτη.

Αν είστε λάτρης των θαλασσινών, κάντε μια βόλτα γύρω από τη Μιλάτο. Οι ψαροταβέρνες στη Μίλατο σερβίρουν νόστιμα φρέσκα ψάρια από τη θάλασσα της Κρήτης. Δεν υπάρχει μεταφορά με λεωφορείο προς τη Μιλάτο και ο μόνος τρόπος να φτάσετε εκεί και να εξερευνήσετε είναι μια ενοικίαση αυτοκινήτου. Παρόλα αυτά, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δική σας ευελιξία και αυθορμητισμό για να εξερευνήσετε τους καταπληκτικούς λόφους γύρω από τη Μιλάτο καθώς και το περίφημο Σπήλαιο Μιλάτου.

Κάντε την κράτησή σας online με www.creteroyal.com και θα παραδώσουμε το αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο σας στον Ανισσαρά. Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας στη σελίδα Τοποθεσίες.