Μπαλί Επιστροφή στον Ταξιδιωτικό Οδηγό

Μπαλί - Γενικές Πληροφορίες

Το Μπαλί βρίσκεται στο Νομό Ρεθύμνου στο νησί της Κρήτης, 33 χλμ ανατολικά από το Ρέθυμνο και 50 χλμ δυτικά του αεροδρομίου του Ηρακλείου. Η πρόσβαση στο Μπαλί είναι πολύ εύκολη, καθώς ο Εθνικός Δρόμος περνάει δεξιά.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ή Χανίων είναι ο καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε ιδιαίτερα όταν κατευθυνθείτε προς το Μπαλί. Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο απευθείας στο γραφείο ενοικίασης Royal Rentals κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο, αλλά εάν έρχεστε στην υψηλή καλοκαιρινή περίοδο, η προ-κράτηση στο διαδίκτυο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα αναπόφευκτα υπερπλήρωτα μέσα μαζικής μεταφοράς και ουρές.

Ενοικίαση αυτοκινήτων στο Μπαλί

Το Μπαλί της Κρήτης ήταν ένα μικρό ψαροχώρι που σήμερα έχει καταφέρει να γίνει ένα γοητευτικό τουριστικό αξιοθέατο στο μικρό λιμάνι των ψαράδων. Είναι ένα πολύ ήρεμο και ρομαντικό μέρος, συνδυάζοντας θάλασσα και βουνά με πολλές όμορφες παραλίες και αμέτρητα ξενοδοχεία και διαμερίσματα.

Θα βρείτε πολλές ταβέρνες, καταστήματα, μπαρ, καφετέριες, τέσσερις παραλίες ασφαλείς για τα παιδιά και οργανωμένες.

Εάν αποφασίσετε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα στο Μπαλί, μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τη Μονή Ατάλι, 5 χλμ. Νότια του Μπαλί, αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την εκκλησία της Παναγίας της Χαρακίας στην ανατολική πλευρά του κόλπου και το γραφικό χωριό Sises που βρίσκεται περίπου 13 χλμ. Από το Μπαλί.

Για περισσότερες περιπέτειες μπορείτε να οδηγήσετε στις σπηλιές του Μελιδόνι και της Σφαινής, στο χωριό Ανώγεια στο βάθος των Λευκών Mounatins ή στο οροπέδιο Nida. Για να φτάσετε σε αυτούς τους προορισμούς πρέπει πραγματικά να βασιστείτε σε ενοικίαση αυτοκινήτου.

Ενοικιάστε αυτοκίνητο με το Creteroyal και ανακαλύψτε την εξαιρετική ομορφιά του Μπαλί. Αναζητήστε στη μηχανή κρατήσεων www.creteroyal.com για οχήματα και ημερομηνίες ή στείλτε μας το αίτημά σας για ενοικίαση αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο σας στο Μπαλί ή στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, Αεροδρόμιο Χανίων, Λιμάνι Ηρακλείου, Λιμάνι Χανίων, Λιμάνι Ρεθύμνου.