Όροι Ενοικίασης

Η Τιμή Περιλαμβάνει

 • ΦΠΑ 24%
 • Τέλη αεροδρομίου
 • Ευθύνη τρίτων
 • Πλήρης ασφάλιση με Μερική Απαλλαγή Ευθύνης
 • Ασφάλιση κλοπής (TP) με Μερική Απαλλαγή Ευθύνης
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα
 • Οδική βοήθεια

Η Τιμή Δεν Περιλαμβάνει

 • Παράδοση και παραλαβή
 • Εφάπαξ τέλη (εάν υπάρχουν)
 • Τέλη εκτός ωρών λειτουργίας
 • Προαιρετικά πρόσθετα που αγοράζονται τοπικά
 • Μεταφορά με πλοίο
 • Χρέωση διαχείρισης: για ζημιές ή ατυχήματα / κλοπή / ακινητοποίηση του αυτοκινήτου, χρεώσεις συμφόρησης, στάθμευση και πρόστιμα υπερβολικής ταχύτητας.

Κατηγορία / Μοντέλο Οχήματος

Οι κρατήσεις επιβεβαιώνονται για την κατηγορία και όχι για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Το όχημα που εμφανίζεται σε οποιαδήποτε σελίδα είναι μόνο για καθοδήγηση και μπορεί να αντικατασταθεί με ένα εναλλακτικό, παρόμοιο ή αναβαθμισμένο όχημα.

Κατάσταση Οχήματος

Το όχημα πρέπει να επιστραφεί στην ίδια κατάσταση όπως όταν ενοικιάζεται. Είναι ευθύνη του πελάτη να διασφαλίσει ότι το όχημα ελέγχεται διεξοδικά πριν από την επιμέλεια του οχήματος. Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής δεν είναι ικανοποιημένος με το αυτοκίνητο, πρέπει να ενημερώσει αμέσως το σταθμό για να κανονίσει να το αλλάξει.

Απώλεια ή ζημιά στο εσωτερικό του οχήματος και ζημιές από καιρικές συνθήκες λόγω αμέλειας του πελάτη δεν καλύπτονται από την ασφάλιση. Ο ενοικιαστής ευθύνεται για όλα τα έξοδα.

Κυρώσεις Για Κάπνισμα ή Επιπλέον Καθαρισμό

Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά μέσα στο όχημα. Σε περίπτωση καπνίσματος στο όχημα ή σε περίπτωση που το όχημα απαιτεί υπερβολικό καθαρισμό είτε λόγω βρωμιάς ή τρίχας ζώων, ο ενοικιαστής θα χρεωθεί τον πλήρη καθαρισμό του αυτοκινήτου τουλάχιστον 150,00 EUR.

Κουπόνι Κράτησης

Το αντίγραφο του κουπονιού σας πρέπει να προσκομιστεί κατά την άφιξη στο σταθμό ενοικίασης. Η μη προσκόμιση του κουπονιού σημαίνει ότι ο πράκτορας ενοικίασης αυτοκινήτου μπορεί να σας χρεώσει με τις τοπικές τιμές. Παρακαλώ σημειώστε: Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις επιπλέον χρεώσεις στα ενοίκια όπου το κουπόνι δεν προσκομίστηκε στον τοπικό αντιπρόσωπο κατά τη συλλογή του οχήματος. Εάν δεν παρουσιάσετε τα απαιτούμενα έγγραφα, δεν είναι έγκυρα ή δεν έχετε αρκετά χρήματα στην πιστωτική σας κάρτα, ο αντιπρόσωπος ενοικίασης αυτοκινήτων μπορεί να αρνηθεί να νοικιάσει το όχημα και δεν θα επιστραφούν χρήματα.

Τρόποι Πληρωμής / Προεγκρίσεις

Ως μέθοδος πληρωμής και προέγκριση, δεχόμαστε τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: MasterCard και VISA. Οι χρεωστικές κάρτες MasterCard και VISA και μετρητά γίνονται δεκτές μόνο για πληρωμή και όχι για προέγκριση. Ο ενοικιαστής επιτρέπει την κατάθεση ίση με το επιπλέον ποσό που πρέπει να αντληθεί από την πιστωτική κάρτα στην αρχή της ενοικίασης για την κάλυψη τυχόν ζημιών / καυσίμων, κυρώσεων ή οποιουδήποτε άλλου απρόβλεπτου κόστους. Οι πιστωτικές κάρτες που χρησιμοποιούνται για προέγκριση και πληρωμή πρέπει να είναι στο όνομα του οδηγού.

Πολιτική Καυσίμων

Ίδιο με το ίδιο: Το αυτοκίνητο θα επιστρέψει με την ίδια ποσότητα καυσίμου που νοικιάστηκε κατά την ώρα παραλαβής, διαφορετικά θα χρεωθεί το κόστος επαναπλήρωσης καυσίμου με βάση τις δημόσιες τιμές + 20,00 EUR χρέωση υπηρεσίας.

Προαιρετικά Πρόσθετα

Λάβετε υπόψη ότι η τιμή των προαιρετικών πρόσθετων μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. Τα προαιρετικά πρόσθετα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και πληρώνονται τοπικά.

Ημερήσια χρέωση:

 • Booster / Παιδικό κάθισμα / Βρεφικό κάθισμα: 4,20 EUR, έως 28,00 EUR, με ΦΠΑ
 • Σαβ. Πλοήγηση / GPS: 8,00 EUR, μέγιστο 56,00 EUR, με ΦΠΑ

Οι γονείς ή οι νόμιμοι κηδεμόνες είναι υπεύθυνοι για τη σωστή χρήση παιδικών καθισμάτων / ενισχυτών.

Πρόσθετοι Οδηγοί

Επιτρέπονται επιπλέον οδηγοί, με κόστος 3,50 EUR / ημέρα, με ΦΠΑ. Το όχημα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από τον ενοικιαστή ή τους πρόσθετους οδηγούς που αναφέρονται στη σύμβαση ενοικίασης.

Ηλικία Οδηγού & Περιορισμοί

Η ελάχιστη επιτρεπόμενη ηλικία για τον οδηγό είναι 19 έτη με επιπλέον χρέωση για νεαρό οδηγό έως 24 έτη. Η μέγιστη ηλικία οδηγού είναι 72.

Χρέωση για νέους οδηγούς για οδηγούς ηλικίας 19-20 ετών: 10,00 EUR ανά ημέρα, 60,00 EUR ανά εβδομάδα, με ΦΠΑ.

Χρέωση για νέους οδηγούς για οδηγούς ηλικίας 21-24 ετών: 5,00 EUR ανά ημέρα, 30,00 EUR ανά εβδομάδα, με ΦΠΑ.

Η επιπλέον χρέωση οδηγού δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης. Πληρώνεται τοπικά στο σταθμό ενοικίασης.

Απαιτούμενα Έγγραφα

Οι οδηγοί πρέπει να παρουσιάσουν έγκυρο διαβατήριο / ταυτότητα και άδεια οδήγησης κατά την παραλαβή. Όλοι οι οδηγοί οχημάτων πρέπει να είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης κατηγορίας Β τουλάχιστον για ένα έτος. Επιπλέον, απαιτείται διεθνής άδεια οδήγησης ή επίσημη μετάφραση σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας, εάν η άδεια οδήγησης δεν είναι γραμμένη με λατινικούς ή κυριλικούς χαρακτήρες.

Σε περίπτωση που ένας πελάτης φτάσει στο γραφείο ενοικίασης χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα όπως αναφέρεται παραπάνω, η κράτηση θα ακυρωθεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων.

Πλήρης Ασφάλιση με Μερική Απαλλαγή Ευθύνης (CDW)

Η ευθύνη του ενοικιαστή (υπέρβαση) για ζημιές στο ενοικιαζόμενο όχημα κυμαίνεται από 700,00 έως 2000,00 EUR, ανάλογα με την κατηγορία του αυτοκινήτου. Εκτός από το επιπλέον ποσό, χρεώνεται τέλος διαχείρισης 72,00 EUR. Σε περίπτωση ολικής απώλειας οχήματος, η ευθύνη του ενοικιαστή εξαρτάται από την κατηγορία του αυτοκινήτου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο συμβόλαιο ενοικίασης. Το CDW δεν καλύπτει τροχούς, ελαστικά, το κάτω μέρος του αυτοκινήτου και ζημιές εσωτερικών αξεσουάρ. Ο ενοικιαστής θα είναι υπεύθυνος για το πλήρες κόστος επισκευής / ολόκληρη την αξία του οχήματος σε περίπτωση ολικής απώλειας οχήματος, εάν η ζημιά προκλήθηκε από πράξη αμέλειας, που προκλήθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ναρκωτικών ουσιών ή η ασφαλιστική εταιρεία ταξινομήσει το ατύχημα ως μη ασφαλιστική υπόθεση / σοβαρή παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας. Ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος να καταβάλει ολόκληρο το κόστος επισκευής του ενοικιαζόμενου οχήματος σε περίπτωση που δεν έχει αναφερθεί δεόντως ατύχημα ή ουσιώδης ζημιά στην αστυνομία και τη Royal Rentals, συν 60,00 EUR ανά ημέρα για κάθε ημέρα που το αυτοκίνητο συγκρατείται για επισκευές .

Προστασία Κλοπής (TP)

Η ευθύνη του ενοικιαστή σε περίπτωση κλοπής του οχήματος ή των ανταλλακτικών του κυμαίνεται από 700,00 έως 2000,00 EUR, ανάλογα με την κατηγορία του αυτοκινήτου, συν το κόστος διαχείρισης 72,00 EUR, βλ. Συμβόλαιο ενοικίασης. Σε περίπτωση κλοπής των κλειδιών και / ή του αριθμού πινακίδας κλπ, ο ενοικιαστής αυτοκινήτου θα είναι υπεύθυνος μέχρι την πλήρη αξία τους.

CDW με Μειωμένη Απαλλαγή Ευθύνης

Με την αποδοχή και την καταβολή πρόσθετης χρέωσης από 3,00 έως 9,00 EUR ανά ημέρα, ανάλογα με την κατηγορία του αυτοκινήτου, η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιές μειώνεται σε 150,00 - 350,00 EUR, συν το κόστος διαχείρισης 72,00 EUR. Το CDW με μειωμένη Απαλλαγή Ευθύνης δεν καλύπτει τροχούς, ελαστικά, το κάτω μέρος του αυτοκινήτου, ζημιές εσωτερικών αξεσουάρ, ούτε παρέχει κάλυψη σε περίπτωση αμέλειας, για ζημιές που προκαλούνται υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ναρκωτικών ουσιών. Ούτε παραιτείται ευθύνης σε περίπτωση κλοπής του οχήματος.

Μικτή Ασφάλιση χωρίς Απαλλαγή Ευθύνης (SCDW)

Με την αποδοχή και την καταβολή πρόσθετης χρέωσης από 6,00 έως 13,00 EUR ανά ημέρα, ανάλογα με την κατηγορία του αυτοκινήτου, η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιές είναι μόνο το τέλος διαχείρισης 72,00 EUR. Το SCDW δεν καλύπτει τροχούς, ελαστικά, το κάτω μέρος του αυτοκινήτου, ζημιές εσωτερικών αξεσουάρ ούτε παρέχει κάλυψη σε περίπτωση αμέλειας, για ζημιές που προκαλούνται υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ναρκωτικών ουσιών. Ούτε παραιτείται ευθύνης σε περίπτωση κλοπής του οχήματος.

WUG (Τροχοί, Κάγκελα και Γυάλινη κάλυψη):

Η ασφάλιση WUG διατίθεται με 3,50 EUR ανά ημέρα στο σταθμό ενοικίασης. Καλύπτει ζημιές στους τροχούς, τα γυαλιά και το κάτω μέρος του αυτοκινήτου.

Εάν αγοράσετε επιπλέον κάλυψη ασφάλισης ή παρόμοιες υπηρεσίες από τρίτο μέρος, ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας θα πρέπει να παρουσιάσει την πιστωτική του κάρτα στο γραφείο ενοικίασης προκειμένου ο πράκτορας ενοικίασης αυτοκινήτων να εγκρίνει την κατάθεση. Η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείται πρέπει να ανήκει στον οδηγό του αυτοκινήτου.

Το CDW και το TP δεν θα ισχύουν εάν οι όροι της ενοικίασης έχουν παραβιαστεί. Καμία ασφάλιση δεν καλύπτει ζημιές που προκλήθηκαν ως αποτέλεσμα της παραβίασης της Κυκλοφορίας Οδικού Κώδικα ή παραβίασης των Όρων και Προϋποθέσεων της Σύμβασης Ενοικίασης. Η Δήλωση Ατυχήματος / Αναφορά θα πρέπει πάντα να συμπληρώνεται έτσι ώστε οι ασφαλίσεις να ισχύουν.

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Τρίτων

 • Μέγιστο περίπου. 1.220.000,00 EUR για τραυματισμό.
 • Μέγιστο περίπου. 1.220.000,00 EUR για ζημιές σε ακίνητα.
 • Η ασφάλιση αστικής ευθύνης περιλαμβάνεται σε όλες τις τιμές.

Οδική Βοήθεια

Η Οδική Βοήθεια περιλαμβάνεται στις τιμές μας. Τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας και οι διαδικασίες οδικής βοήθειας θα δοθούν πριν από την έναρξη της ενοικίασης. Ανάλογα με τις περιστάσεις, διατηρούμε το δικαίωμα να μην παρέχουμε ανταλλακτικό όχημα. Η οδική βοήθεια ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη για ενοικιαστές που χρησιμοποίησαν φέριμποτ χωρίς γραπτή άδεια από την Royal Rentals.

Μεταφορά με Πλοίο

Η χρήση των φέρι δεν επιτρέπεται χωρίς άδεια. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φέρι μποτ, ενημερώστε μας κατά την παραλαβή. Οι πελάτες πρέπει να ενημερώσουν το τοπικό γραφείο για το νησί που σκοπεύουν να επισκεφθούν. Απαγορεύεται η χρήση πλοίου χωρίς προειδοποίηση. Θεωρείται αμέλεια που ακυρώνει την ασφάλιση και ο ενοικιαστής πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 300,00 ευρώ.

Λάβετε υπόψη ότι οι ζημιές κατά τη μεταφορά του οχήματος δεν καλύπτονται από καμία ασφάλιση και ο πελάτης είναι υπεύθυνος για το πλήρες κόστος της επισκευής.

Διασυνοριακά

Απαγορεύεται η οδήγηση εκτός Ελλάδας.

Ώρες Λειτουργίας & Εκτός Ωρών

Τα περισσότερα γραφεία είναι ανοιχτά από τις 08:00 έως τις 22:00. Ελέγξτε την ώρα της κράτησης στο τοπικό γραφείο ή μεταβαίνοντας στην ιστοσελίδα μας.

Οι κρατήσεις εκτός ωρών επιβαρύνονται με κόστος 15,00 EUR συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Καθυστέρηση Παραλαβής

Σε περίπτωση που ο πελάτης αντιμετωπίσει καθυστερήσεις πτήσης και δεν παρέχεται αριθμός πτήσης, τότε η διαθεσιμότητα του οχήματος δεν είναι εγγυημένη μετά την περίοδο χάριτος και ο σταθμός ενοικίασης μπορεί να κλείσει χωρίς προειδοποίηση. Οι κρατήσεις από τις 08:00 έως τις 22:00 θα κρατηθούν για 2 ώρες από τον καθορισμένο χρόνο κράτησης και μετά θα ταξινομηθούν ως μη εμφάνιση. Εάν ένας πελάτης φτάσει μετά από αυτό το διάστημα, τότε το όχημα δεν είναι σίγουρο. Θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να παρέχουμε ένα όχημα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την προσφορά διαφορετικού οχήματος και οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν από την αρχική κράτηση. Η περίοδος χάριτος για κρατήσεις αργά ή νωρίς (22:01 έως 07:59) είναι 1 ώρα.

Εάν δεν υπάρχει αριθμός πτήσης, τότε η κράτηση θα κρατηθεί για 2 ώρες ή έως ότου κλείσει το γραφείο. Το προσωπικό δεν θα περιμένει μετά την ώρα κλεισίματος όπου δεν παρέχεται αριθμός πτήσης.

Δεν θα δοθούν επιστροφές για τις ενοικιάσεις που έληξαν νωρίτερα, καθυστερημένες παραλαβές του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, εάν δεν εμφανιστεί ο πελάτης ή ακυρώσεις μετά την ημερομηνία και ώρα έναρξης της ενοικίασης.

Αργά Επιστροφές

Ένα όχημα ενοικιάζεται για μια συμβατική περίοδο, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στη συμφωνία ενοικίασης. Υπάρχει η περίοδος χάριτος 59 λεπτών στο τέλος της ενοικίασης, μετά την οποία θα χρεώνεται αυτόματα μια επιπλέον ημέρα ενοικίασης. Μετά από αυτήν την περίοδο χάριτος, η Royal Rentals θα χαρακτηρίσει την κράτηση ως καθυστερημένη επιστροφή και θα ισχύουν επιπλέον χρεώσεις. Η ισχύουσα ημερήσια τιμή θα ισχύει και θα περιλαμβάνει τυχόν χρεώσιμα προαιρετικά πρόσθετα, όπως παιδικά καθίσματα, επιπλέον οδηγούς ή ζημιές. Η χρέωση θα εφαρμοστεί στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για προκαταβολή ή πληρωμή κατά την έναρξη της ενοικίασης.

Τροποποιήσεις

Οι τροποποιήσεις κράτησης πρέπει να ζητηθούν γραπτώς, με φαξ ή μέσω email τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την έναρξη της ενοικίασής σας. Λάβετε υπόψη ότι οι τηλεφωνικές τροποποιήσεις δεν θα γίνουν αποδεκτές. Το αίτημα τροποποίησης δεν είναι εξασφαλισμένο και οι τροποποιήσεις μπορούν να θεωρηθούν ως νέα κράτηση.

Πολιτική Ακύρωσης

Οι ακυρώσεις που γίνονται εντός 48 ωρών από την προθεσμία παραλαβής επιβαρύνονται με τιμή ενοικίασης 2 ημερών ή με χρέωση 50,00 EUR, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Εξαίρεση: σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστάσεων πέραν του εύλογου ελέγχου (ανωτέρα βία - όπως φυσική καταστροφή ή κρατικοί περιορισμοί) δεν υπάρχουν τέλη ακύρωσης, μετά από συνεννόηση με το τοπικό μας γραφείο.

Παράδοση και Συλλογή

Η υπηρεσία παράδοσης και παραλαβής στο ξενοδοχείο είναι διαθέσιμη εντός κανονικών ωρών λειτουργίας και είναι δωρεάν σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από τους σταθμούς ενοικίασης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Mονόδρομες Ενοικιάσεις / Drop Off σε Διαφορετικό Σταθμό

Η χρέωση για ενοικίαση μεταξύ αεροδρομίων Χανίων και Ηρακλείου είναι 25,00 EUR.

Υπάρχει η τυπική λίστα τιμών για τις πιο δημοφιλείς μονόδρομες ενοικιάσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Επεκτάσεις Ενοικίασης

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είναι πάντα δυνατό για τον σταθμό ενοικίασης να επεκτείνει την ενοικίαση. Όταν ο σταθμός συμφωνεί με την επέκταση, η ενοικίαση χρεώνεται με την ισχύουσα τιμή που μπορεί να είναι υψηλότερη ή χαμηλότερη από την αρχική τιμή κράτησης.

Εάν ο ενοικιαστής θέλει να παρατείνει την περίοδο ενοικίασης οχήματος, πρέπει να ενημερώσει εγγράφως στο τοπικό γραφείο τουλάχιστον 24 ώρες πριν από το τέλος της περιόδου για να λάβει την αντίστοιχη γραπτή έγκριση. Εάν δεν το πράξει, θα έχει αστική και ποινική ευθύνη για παράνομη χρήση και κατοχή οχήματος.

Μη Εξουσιοδοτημένη Επέκταση Ενοικίασης

Για μη εξουσιοδοτημένη επέκταση της ενοικίασης, υπάρχει πρόστιμο 200,00 EUR πάνω από την χρέωση ενοικίασης. Η Royal Rentals διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί μελλοντική εξυπηρέτηση σε αυτόν τον πελάτη.

Ζώα στα Οχήματά μας

Ζητάμε να μην μεταφέρονται ζώα στα οχήματά μας, εκτός εάν επιτρέπεται από το τοπικό γραφείο. Μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο.

Ατύχημα / Ακινητοποίηση

Σε περίπτωση ατυχήματος ή άλλου συμβάντος, ο ενοικιαστής ή ο επιπλέον οδηγός θα πρέπει να ενημερώσουν αμέσως την Royal Rentals. Εάν υπάρχει τρίτος, ο ενοικιαστής πρέπει επίσης να καλέσει την αστυνομία. Ο ενοικιαστής πρέπει να φέρει την αναφορά της Αστυνομίας στο τοπικό γραφείο εάν υπάρχει ζημιά ή κάποιο μέρος του αυτοκινήτου που λείπει / κλαπεί. Η αστυνομική έκθεση πρέπει να συμπληρωθεί και να σταλεί στο τοπικό γραφείο έως και 24 ώρες μετά το ατύχημα / περιστατικό.

Η Royal Rentals θα αντικαταστήσει το κατεστραμμένο αυτοκίνητο με παρόμοιο ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την απόσταση από τον πλησιέστερο σταθμό. Εάν το ατύχημα συνέβη λόγω σφάλματος / αμέλειας του πελάτη, το τοπικό γραφείο θα χρεώσει χρέωση ακινητοποίησης και τέλος αντικατάστασης αυτοκινήτου, απώλεια χρήσης, χρέωση διαχείρισης ή / και ρυμούλκηση και μεταφορά του οχήματος. Οι παραπάνω χρεώσεις ενδέχεται να υπερβαίνουν το αντίστοιχο επιπλέον ποσό CDW και δεν επιστρέφονται.

Χρέωση Ακινητοποίησης

Κόστος ακινητοποίησης οχήματος. Οι χρεώσεις ακινητοποίησης θα προκύψουν εάν έγινε αντικατάσταση αυτοκινήτου ή επιθεώρηση αυτοκινήτου λόγω αμέλειας του πελάτη και όχι λόγω βλάβης του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου.

Τεχνικό Σφάλμα

Σε περίπτωση που ένα όχημα πάσχει από τεχνικό σφάλμα ή βλάβη, η οποία οφείλεται σε κακή χρήση, αμέλεια ή άλλη ζημία που προκαλείται από τον ενοικιαστή, ο ενοικιαστής ευθύνεται εξ ολοκλήρου για το άμεσο και πιθανό έμμεσο κόστος επισκευής. Εάν το αυτοκίνητο είναι υπό εγγύηση, ο ενοικιαστής του αυτοκινήτου ευθύνεται μόνο για τα σχετικά κόστη, τα οποία δεν καλύπτονται και αντισταθμίζονται από την εγγύηση της Royal Rentals.

Πρόστιμα, Κυρώσεις και Διοικητικές Χρεώσεις

Είναι ευθύνη κάθε ενοικιαστή να καλύπτει το κόστος τυχόν προστίμων στάθμευσης και παραβιάσεων της κυκλοφορίας. Όταν συμβαίνουν πρόστιμα ή παραβιάσεις της κυκλοφορίας και ένα γραφείο της Royal Rentals εμπλέκεται στη διαχείριση της παράβασης, θα χρεωθεί το τέλος διαχείρισης.

Χρέωση διαχείρισης: 40,00 EUR, συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ (μη ανακτήσιμη χρέωση).

Ποινικές Ρήτρες

(1) Ο ενοικιαστής είναι πλήρως υπεύθυνος για όλα τα πρόστιμα κυκλοφορίας και στάθμευσης που επιτεύχθηκαν κατά την ενοικίαση και για οποιαδήποτε άλλη παράβαση του νόμου και τις συνέπειές της.
(2) Εάν τα πρόστιμα που περιγράφονται στην παράγραφο (1) παραπάνω πληρώνονται από την Royal Rentals, ο ενοικιαστής θα χρεωθεί το πλήρες ποσό της ποινής, συν ένα τέλος διαχείρισης.
(3) Σε περίπτωση απώλειας εγγράφων αυτοκινήτου, ο ενοικιαστής θα χρεώνεται 150,00 ευρώ συν 50,00 ευρώ ανά ημέρα όταν το αυτοκίνητο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. 500,00 EUR κατ 'ανώτατο όριο
(4) Σε περίπτωση χαμένων κλειδιών αυτοκινήτου, ο ενοικιαστής θα χρεώνεται 250,00 ευρώ συν 50,00 ευρώ ανά ημέρα όταν το αυτοκίνητο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. 500,00 EUR κατ 'ανώτατο όριο
(5) Εάν η εταιρεία ενοικίασης λάβει αίτημα από την αστυνομία σχετικά με τα στοιχεία του οδηγού, ο ενοικιαστής θα χρεώνεται 15,00 EUR για κάθε αίτημα χωρίς πρόσθετη ειδοποίηση.

Γενικοί Όροι

Όλες οι κρατήσεις υπόκεινται στους όρους και τις προϋποθέσεις μας. Η ελληνική νομοθεσία ισχύει για τις συμβάσεις ενοικίασης βάσει των όρων που αναφέρονται παραπάνω. Ο ΦΠΑ για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας είναι 24%.

Motorbike Rental Terms

DRIVING LICENSE:

For a motorbike/ATV rental, a driver’s license must be in effect and issued at least (1) one year prior to the rental date. For the EU citizens a national driving license is required and for non - EU citizens an international license is required. Please take into consideration that we do not accept provisional or temporary licenses, neither according to the Greek traffic law any of the motorbike categories cannot be driven with a car license only.

If we estimate that the driver is not safe for any reason (lack of driving skill or experience), we will refuse rental.

Motorcycle / Scooter Driving License Categories

 1. The 'AM' license category for A two-wheel moped with a maximum speed of 45 km/h and a maximum displacement of 50 cc. A RIDER must be over 16 years of age.
 2. The 'A1' license category FOR A motorcycle with a maximum engine capacity of 125 cc with a power of up to 11 kW. A RIDER must be over 18 years of age. Category 'A1' is also valid for driving vehicles of categories 'AM'.
 3. The 'A2' license category FOR a motorcycle with a maximum power of 35 kW, a maximum displacement of up to 400 cc. a RIDER must be at least 20 years of age. the license in question must not be the result of a modification of another motorcycle with an engine power greater than twice that of the modified motorcycle. Category 'A2' is also valid for driving vehicles of categories 'AM', 'A1'.
 4. The “A” category allows the rider to ride any motorcycle or motor tricycle with a power of more than 15KW. A RIDER must be at least 24 years of age. Category 'A' is valid for driving vehicles of categories 'AM', 'A1', 'A2'.

ATV / QUADS are subject to a category B license and over 20 years age.

IMPORTANT: For citizens from non-EU countries any of the motorbike categories require an international driving license in English with the endorsement. If a driver does not hold an original and valid license required as in this clause, a vehicle will not be delivered and Royal Rentals will not apply and refund.

Additional Driver:

Additional driver is allowed with a valid driver’s license AM, A1, A2 or A at the   additional daily charge of 5,00 eur. Τhe rules mentioned above also apply to a second driver.

Reservation procedure:

A reservation or request can be completed on our site. After your request is received, we will inform you by e-mail about availability and any other information you need to know before booking. A booking is confirmed once a deposit is prepaid online. You will receive a booking confirmation by email with the instruction for delivery.

IMPORTANT: When using our online booking platform, please read carefully our Terms and Conditions in order to avoid any inconveniences.

INSURANCE POLICY:

Our website prices include:

 • CDW (Collision Damage Waiver). With this coverage the insurance company covers damages that cost above the deductible amount. You should take into account that the deductible amount varies according to the vehicle category and is defined on our website in details.
 • third-party liability insurance (TPL). The Insurance company covers legal liabilities of a renter that arise due to the loss/damage caused by him/her to a third person body or property, due to unforeseen accidents or other incidents such as manmade/natural risks. TPL does not cover damages to the rented vehicle itself.
 • theft insurance
 • road assistance
 • free airport delivery
 • road map and unlimited mileage

Insurance options:

CDW (Collision Damage Waiver) with reduced excess is also known as LDW (Loss Damage Waiver) it significantly reduces the deductibles if you do have an accident or there is damage to the hired vehicle. This is an optional insurance coverage but at the same time highly recommendable. It can be added during a booking process on our website. In this case the deductible amount varies according to the vehicle category but is defined on our website. The rental company may increase this amount with regard to the age of the driver or if it necessary for any other reason.

ATTENTION: The insurance protection does NOT apply in the following cases:

 • driving under the influence of alcohol or drugs.
 • driving on non-asphalt roads. Quad bikes are called All-Terrain Vehicle (ATV) but driving off road requires special skills and knowledge of the terrain. There might be big holes or other hazards that are invisible therefore Royal Rentals does not permit off road driving for any vehicle and our insurance will not cover damages while off – road.
 • damages caused to the lower part (underneath) the motor-cycle, or to the tires and rims.
 • driving a vehicle by non-authorized driver who is not listed in the rental contract.
 • non reported damages to our station and not submitted the accident declaration, as required by the Greek law.
 • Loss/damage of keys will be fully charged to the renter up to its commercial value as well as the transportation cost

Fuel Policy:

The renter must return a motorcycle/ATV with the same level of fuel as it was at the time of the rental. In case a rented vehicle is returned with more fuel then received, we do not refund the difference. If it is returned in less quantity of fuel, the customer is charged the value of the missing fuel.

Traffic violations

All fines and administrative penalties are payable only by a renter

Accessory:

Luggage rack and top-case are available upon request. Royal rentals will inform you by email about the additional cost for accessories. We do not provide jackets and clothing for the motorcycles.

Helmets:

Helmets are provided free of charge and are mostly open-faced. In case a full-face and flip-up helmets are requested, we advise you to bring your own helmet for comfort.

Complaints:

In case a customer considers that Royal rentals has not met his/her expectations or needs, a complain should be reported to Royal Rentals by phone, so that we would investigate it and take an according action. Our phone number is remarked on a rental contract and it provides services from 08.30-22.30h every day. In case of a failure to follow the procedure, it may affect our ability to investigate a complaint and solve the problem, but also will affect your rights under the contract.

IMPORTANT: All the terms are valid after the signature of a rental agreement.