Μάλια Επιστροφή στον Ταξιδιωτικό Οδηγό

Γενικές πληροφορίες για τα Μάλια

Τα Μάλια είναι μια μικρή πόλη που βρίσκεται 37 χιλιόμετρα ανατολικά του Ηρακλείου, στο δρόμο προς τη Χερσόνησο και τον Άγιο Νικόλαο από την Εθνική Οδό. Για να φτάσετε στα Μάλια με το αυτοκίνητο είναι 30-40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Μπορείτε να κανονίσετε την ενοικίαση αυτοκινήτου σας στο γραφείο μας Royal Rentals στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και να παραλάβετε το όχημά σας μόλις φτάσετε.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στα Μάλια

Τα κύρια αξιοθέατα των Μαλίων είναι η νυχτερινή ζωή και οι όμορφες αμμουδιές, καθαρή θάλασσα ιδανική για κολύμπι και θαλάσσια σπορ. Ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε την περιοχή είναι να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο κατάστημά μας Royal Rentals στα Μάλια. Προσφέρουμε διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων και μοντέλα και είμαστε πάντα εκεί για να σας βοηθήσουμε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στα Μάλια. Μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση εδώ στο σύνδεσμο Τοποθεσίες.

Απολαύστε τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στα Μάλια με Royal Rentals

Ο κεντρικός δρόμος χωρίζει την πόλη των Μαλίων στο παλιό και το νεότερο τμήμα.

Η παλιά πόλη των Μαλίων βρίσκεται πίσω από τη μεγάλη εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου όπου μπορείτε να περπατήσετε στα στενά δρομάκια για να θαυμάσετε τα παλιά σπίτια ή να γευματίσετε σε ένα από τα εστιατόρια με ζωντανή μουσική.

Το νεότερο τμήμα των Μαλίων τρέχει από την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου μέχρι την ακτή και είναι γνωστό ως ο παραλιακός δρόμος των Μαλίων. Θα δείτε εδώ κλαμπ, μπαρ, αγγλικές και ιρλανδικές παμπ, σημεία γρήγορου φαγητού, εστιατόρια σουβλάκι και πίτσες. Αυτός ο δρόμος είναι πολύ απασχολημένος τη νύχτα με ένα τεράστιο πλήθος νέων και παραμένει θορυβώδης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο παραλιακός δρόμος των Μαλίων θα σας μεταφέρει από την πόλη στην όμορφη αμμώδη παραλία Ποταμός κοντά.

Περίπου στα μισά του δρόμου είναι ένα μικρό λιμάνι των Μαλίων και μια μικρή εκκλησία με θέα στη θάλασσα. Σε απόσταση 2-3 χιλιομέτρων θα βρείτε τον αρχαιολογικό χώρο των Μαλίων. Το περπάτημα μπορεί να είναι εξαντλητικό ειδικά τις καυτές καλοκαιρινές μέρες, επομένως είναι καλύτερο να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και να εξερευνήσετε την περιοχή με ένα κλιματιζόμενο όχημα Royal Rentals σε οποιαδήποτε κατηγορία ή τύπο!

Από τα Μάλια υπάρχει δρόμος προς το γραφικό χωριό Κράσι, με το τεράστιο πλατάνι και τις παραδοσιακές ταβέρνες. Ο δρόμος συνεχίζει προς τη Μονή της Παναγίας της Κεράς και το Οροπέδιο του Λασιθίου με το Σπήλαιο Δίκτων. Ο καλύτερος τρόπος για να πάτε εκεί είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου που μπορείτε να νοικιάσετε απευθείας στο κατάστημά μας στα Μάλια.

Μόλις λίγα χιλιόμετρα από τα Μάλια βρίσκεται η Χερσόνησος, που προσφέρει υπέροχες παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή.

Κάντε την online κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτων σας και κερδίστε την καλύτερη προσφορά σήμερα με την RoyalRentals.

Εάν μένετε στην πόλη των Μαλίων ή γύρω από την περιοχή, η υπηρεσία ToMyDoor θα παραδώσει το όχημα στο ξενοδοχείο σας ή σε οποιοδήποτε κατάλληλο μέρος. Για να βρείτε τα σημεία πωλήσεών μας στα Μάλια, δείτε το χάρτη στον σύνδεσμο Τοποθεσίες.

Αποκτήστε την ειδική σας προσφορά και τις φτηνές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στα Μάλια τώρα ή στείλτε μας το μήνυμά σας σήμερα αν έχετε συγκεκριμένα αιτήματα.