Κοκκίνη Χάνι Επιστροφή στον Ταξιδιωτικό Οδηγό

Κοκκίνη Χάνι - Γενικές πληροφορίες

Το Κοκκίνη Χάνι βρίσκεται 14 χλμ. Ανατολικά του Ηρακλείου. Η διαδρομή από τον παλιό εθνικό δρόμο από την ακτή προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το εντυπωσιακό θέαμα του Κοκκίνη Χάνι. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο γραφείο ενοικίασης Royal Rentals στο αεροδρόμιο, αλλά αν έρχεστε στην υψηλή περίοδο, σας συμβουλεύουμε να κλείσετε ένα αυτοκίνητο online στη σελίδα μας www.creteroyal.com.

Ερχόμενοι από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, το πρώτο πράγμα που βλέπετε είναι η τεράστια παραλία της Κοκκίνη-Χάνι, μήκους 400 μέτρων.

Είναι μια πολύ εμπορική οργανωμένη περιοχή που γεμίζει ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα.

Η καλύτερη παραλία στο Κοκκίνη Χάνι είναι η μεγάλη, αμμώδης παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο Αρίνα.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κοκκίνη Χάνι

Σήμερα υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία στο Kokkini Hani, που κυμαίνονται από μεγάλα πολυτελή καταλύματα έως μικρότερα, πιο οικονομικά ξενοδοχεία και τουριστικά διαμερίσματα.

Μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τις διακοπές σας, όπως τα σούπερ μάρκετ, τα αρτοποιεία, το φαρμακείο, όλα τα είδη καταστημάτων και τα ΑΤΜ.

Υπάρχουν πολλά μπαρ και καφετέριες, μερικά από αυτά παραμένουν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ, αλλά η νυχτερινή ζωή είναι ελάχιστη, σε σύγκριση με την κοντινή Χερσόνησο ή τα Μάλια.

Εάν θέλετε να πάτε με το αυτοκίνητο ενοικίασης, υπάρχουν διαφορετικές διαδρομές που μπορείτε να πάρετε. Το γραφείο μας διαθέτει μια πολύ ενεργή υπηρεσία παράδοσης σε αυτόν τον τομέα και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κανονίσουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου απευθείας στο ξενοδοχείο σας στο Κοκκίνη Χάνι.

Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο από την Royal Rentals και επισκεφθείτε τα Γούρνες, τις Γούβες, τον Άγιο Νικόλαο και την Ελούντα.

Για διασκέδαση για όλη την οικογένεια, επισκεφθείτε το Ενυδρείο της Κρήτης στο Gournes ή το Waterpark Anopoli.

Οδηγήστε μέχρι το όμορφο μικρό χωριό της Ανώπολης και το κοντινό μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου.

Μια άλλη στάση βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο του Νείρου, που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του κεντρικού δρόμου.

Το Kokkini Hani βρίσκεται κοντά στο Ηράκλειο για να επισκεφθείτε το Ανάκτορο της Κνωσού, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και το όμορφο χωριό Αρχάνες, το οποίο έχει βραβευτεί με βραβείο ΕΕ για το καλύτερα αποκατεστημένο παραδοσιακό χωριό με αμπελώνες και τρία οινοποιεία ανοιχτά στο κοινό

Προγραμματίστε την ενοικίαση αυτοκινήτου εκ των προτέρων και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας. Τα αυτοκίνητά μας διατίθενται κατόπιν αιτήματος και μπορούν να παραδοθούν και να επιστραφούν σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο, ξενοδοχείο ή λιμάνι της Κρήτης.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο Τοποθεσίες.