Ηράκλειο Αεροδρόμιο Επιστροφή στον Ταξιδιωτικό Οδηγό

Αεροδρόμιο Ηρακλείου - Γενικές πληροφορίες

Ο διεθνής αερολιμένας του Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης" (IATA: HER,) βρίσκεται περίπου 5 χλμ. Ανατολικά του κέντρου της πόλης του Ηρακλείου. Είναι το πρωτεύον αεροδρόμιο της Κρήτης και το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της χώρας, το οποίο εξυπηρετεί το Ηράκλειο, τον Άγιο Νικόλαο, τα Μάλια, τη Χερσόνησο, τη Σταλίδα, την Ελούντα και άλλα θέρετρα. Το αεροδρόμιο ονομάζεται από τον ντόπιο Νίκο Καζαντζάκη, Έλληνα συγγραφέα και φιλόσοφο.

Ένας μεγάλος αριθμός πτήσεων τσάρτερ και αεροπορικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, πετούν στο Ηράκλειο ειδικά κατά τη θερινή περίοδο.

Πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το αεροδρόμιο του Ηρακλείου (HER)

Οι εγκαταστάσεις του αεροδρομίου περιλαμβάνουν ένα γραφείο πληροφοριών στην Αίθουσα Αφίξεων, μια τράπεζα, ένα ΑΤΜ, αποσκευές αποθήκης. σνακ μπαρ, καφετέριες, εγκαταστάσεις περιποίησης μωρού, τουαλέτα για άτομα με ειδικές ανάγκες, πρακτορεία ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Ο χώρος στάθμευσης του αεροδρομίου του Ηρακλείου διαθέτει πάνω από 500 θέσεις στάθμευσης για μακρές και βραχυπρόθεσμες επιλογές στάθμευσης, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τις αναχωρήσεις και τις αφίξεις. Διατίθενται επίσης καλυμμένοι και υπαίθριοι χώροι στάθμευσης.

Η διεύθυνση και ο αριθμός τηλεφώνου είναι 71601 Ηράκλειο Κρήτης, Ελλάδα, Τηλ: +30 2810 397800, Fax: +30 2810 221700

Τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου είναι λεωφορεία, ταξί και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Βρείτε την παρτίδα της υπηρεσίας μας στη σελίδα Τοποθεσίες εδώ.

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αεροδρόμιο Ηρακλείου (HER)

Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της Κρήτης και είναι συνήθως εύκολο να οδηγήσετε σε κάθε προορισμό με ένα αυτοκίνητο ενοικίασης.

Είτε έρχεστε για επαγγελματική συνάντηση είτε για οικογενειακές διακοπές στο Ηράκλειο, ένα αυτοκίνητο ενοικίασης θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα. Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, έχετε τη δυνατότητα να νοικιάσετε αυτοκίνητο μέσω των Royal Rentals που σας περιμένουν αμέσως μετά την άφιξή σας. Η εταιρεία μας Royal Rentals διαθέτει γραφείο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και φροντίζουμε για τη συνάντησή σας στο αεροδρόμιο με τον αντιπρόσωπό μας.

Μπορείτε να νοικιάσετε Royal αυτοκίνητο σε μια μεγάλη ποικιλία κατηγοριών αυτοκινήτων σε χαμηλή τιμή. Λάβετε τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας επιλέγοντας το σύνδεσμο Car & Bike.

Οι χάρτες στην ιστοσελίδα μας δείχνουν επίσης το γραφείο Royal Rentals στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, καθώς και όλες τις άλλες μας τοποθεσίες στην Κρήτη.