Γούβες Επιστροφή στον Ταξιδιωτικό Οδηγό

Γούβες - Γενικές πληροφορίες

Οι Γούβες βρίσκονται 18 χιλιόμετρα ανατολικά του αεροδρομίου του Ηρακλείου. Η διαδρομή από το αεροδρόμιο προς Γούβες είναι ευθεία και εύκολη.

Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο από το πρακτορείο Royal rentals στο αεροδρόμιο, αλλά σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση του αυτοκινήτου σας εκ των προτέρων με online κράτηση και θα το παραδώσουμε απευθείας κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο.

Τα Γούβες έχουν τα πάντα για τις διακοπές σας - ξενοδοχεία, πολυάριθμα τουριστικά διαμερίσματα και το κάμπινγκ Γούβες.

Πρόκειται για μια μεγάλη περιοχή, χωρισμένη στη δημοφιλή περιοχή θέρετρο Κάτω Γούβες και στο παραδοσιακό χωριό Πάνω Γούβες.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στις Γούβες

Στον κεντρικό δρόμο υπάρχουν πολλές ταβέρνες και εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες και πολλά καταστήματα όλων των τύπων. Υπάρχουν πολλά σούπερ μάρκετ, μίνι γκολφ, φαρμακείο, ιατρική κλινική και ΑΤΜ.

Οι Κάτω Γούβες έχουν έναν από τους ωραιότερους θαλάσσιους περιπάτους με λαμπτήρες δρόμου, μήκους περίπου τριών χιλιομέτρων. Κατά μήκος του περιπάτου υπάρχουν πολλές ταβέρνες και καφετέριες, μια μαρίνα με καραβάκια και ένα όμορφο παρεκκλήσι.

Υπάρχουν πολλές ωραίες παραλίες στην περιοχή, μερικές από αυτές βραχώδεις και λιγότερο πλήθος και μερικές μεγάλες, αλλά πολύ απασχολημένες και με όλες τις διευκολύνσεις, θαλάσσια σπορ, καταδύσεις κλπ. Η παραλία μπροστά από το Marina Hotel και την παραλία Αστήρ θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην περιοχή.

Από τις Γούβες μπορείτε εύκολα να ταξιδέψετε με ενοικίαση αυτοκινήτου στο άλλο θέρετρο που βρίσκεται κοντά όπως το Κοκκίνη Χάνι, Γούρνες, Χερσόνησος, Ανισσαράς, Σταλίδα, Μάλια. Κρατήστε ένα αυτοκίνητο onilne από την Royal Rentals και θα σας παραδώσουμε ένα αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο σας στις Γούβες.

Για μια μέρα διασκέδασης και παιχνιδιών για τα παιδιά σας τα μεταφέρετε στο Πάρκο Ανώπολης ή στο μεγάλο διάσημο ενυδρείο της Κρήτης στα κοντινά Γούρνες.

Κοντά στις Γούβες βρίσκεται η κορυφή του βουνού. Έντερι. Η θέα από την κορυφή της είναι εκπληκτική. Εξερευνήστε την περιοχή με ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο από την Royal Rentals και λάβετε μαζί σας τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διαδρομές σας.

Στο παλιό χωριό των Πάνω Γούβες υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες εκκλησίες, η μικρή πλατεία με παραδοσιακή ταβέρνα και πολλά παλιά σπίτια, μερικά ανακαινισμένα και άλλα καταστράφηκαν.

Πάνω από τα Πάνω Γούβες βρίσκεται το χωριό Σκοτίνο και το κοντινό σπήλαιο Σκοτίνο από τα μεγαλύτερα στην Κρήτη με βάθος 160 μέτρων και τέσσερα επίπεδα. Υπάρχει η πεποίθηση ότι ήταν ο λαβύρινθος του θρυλικού Μινώταυρου

Υπάρχουν επίσης πολλά να δούμε σε μια βόλτα στο Ηράκλειο, όπως η Κνωσός, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, το Ιστορικό Μουσείο της Κρήτης και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε την περιοχή που σας δίνει την ευελιξία και τον αυθορμητισμό.

Κάντε την κράτησή σας online και θα σας παραδώσουμε το αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο σας στις Γούβες. Εάν αποφασίσετε για την ενοικίαση αυτοκινήτου σας αυθόρμητα, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και θα κανονίσουμε τα πάντα. Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας στη σελίδα Τοποθεσίες.