Ελούντα Επιστροφή στον Ταξιδιωτικό Οδηγό

Ελούντα - Γενικές Πληροφορίες

Η Ελούντα βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Κρήτης και ανήκει στον δήμο Άγιος Νικόλαος.

Από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου ή το λιμάνι στην Ελούντα περνάτε περίπου μια ώρα με το αυτοκίνητο από την εθνική οδό ανατολικά μέχρι τον Άγιο Νικόλαο και περίπου 3-3,5 ώρες από το αεροδρόμιο των Χανίων. Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι του Ηρακλείου είναι ο καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε ιδιαίτερα όταν κατευθυνθείτε στον Άγιο Νικόλαο. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο απευθείας στο γραφείο ενοικίασης Royal Rentals κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο, αλλά αν έρχεστε σε μια υψηλή περίοδο, η προ-κράτηση online θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα αναπόφευκτα υπερπλήρωτα μέσα μαζικής μεταφοράς και ουρές.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Ελούντα

Η διαδρομή μήκους 12 χιλιομέτρων από τον Άγιο Νικόλαο στην Ελούντα είναι από τα ωραιότερα στην Κρήτη, λόγω της όψης της ακτογραμμής και του πανοραμικού κόλπου Μιραμπέλλο.

Η Ελούντα είναι ένας ιδανικός προορισμός με εκπληκτική ακτογραμμή, πεντακάθαρες θάλασσες, αρχαιολογικό ενδιαφέρον για όσους δεν θέλουν ούτε πολύ απασχολημένες ούτε πολύ απομονωμένες διακοπές.

Η Ελούντα και οι γύρω περιοχές της έχουν πολλές ευκαιρίες για περιπέτεια και ανακάλυψη. Τοποθετήστε την ενοικίαση αυτοκινήτου σας στο διαδίκτυο στο creteroyal.com και θα σας παραδώσουμε το αυτοκίνητο στην πόρτα σας την ώρα.

Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο για να βρείτε μικρές, όμορφες παραλίες της Ελούντας, για να κολυμπήσετε στη χερσόνησο της Κολοκίθας για να κολυμπήσετε και να εξερευνήσετε το γοητευτικό ψαροχώρι της Πλάκας, το Μαυρικιανό, το Σκίσμα ..

Η Ελούντα φιλοξενεί δύο από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της κρητικής ιστορίας, τα λείψανα της αρχαίας πόλης Ολούς και το ενετικό φρούριο στο νησί της Σπιναλόγκας.

Ο Όλος ήταν ένα από τα πιο ισχυρά εμπορικά κέντρα στην Κρήτη με δικό του βασιλιά. Τώρα, τα ερείπια κοιμούνται κάτω από τη χερσόνησο της Σπιναλόγκας,

Πάρτε ένα σκάφος από την Ελούντα, τον Άγιο Νικόλαο ή την Πλάκα για να επισκεφτείτε το νησί της Σπιναλόγκα με το μεγάλο φρούριο της, την πρώην αποικία λεπρών.

Επισκεφθείτε την κοντινή Μονή Αρετίου, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα μοναστήρια της Κρήτης.

Εξερευνήστε τη μαγευτική πόλη του Αγίου Νικολάου για την ημέρα με την εκπληκτική θέα και τα παραδοσιακά κτίρια γύρω από το λιμάνι, την αυθεντική αρχιτεκτονική και τα στενά δρομάκια με μερικά υπέροχα καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια.

Μη χάσετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την αναπόφευκτη περιοχή Ελούντα με αυτοκίνητο. Μπορείτε να κλείσετε εύκολα ένα όχημα online χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας. Θα σας το παραδώσουμε στο ξενοδοχείο σας εγκαίρως.

Οδηγήστε με άνεση και ευελιξία και επιλέξτε την ενοικίαση αυτοκινήτου σας με χαμηλές τιμές και υψηλή εξυπηρέτηση εδώ.

Περιηγηθείτε στη σελίδα www.creteroyal.com για περισσότερες πληροφορίες.