Κάντε Κράτηση

Όροι ενοικίασης

Δίπλωμα οδήγησης

Όλοι οι ενοικιαστές πρέπει να είναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από τη στιγμή της ενοικίασης. Ειδικά για τις μοτοσυκλέτες, ο ενοικιαστής πρέπει να κατέχει δίπλωμα οδήγησης σε ισχύ.

Πρόσθετες παροχές

Πρόσθετες υπηρεσίες, όπως η δυνατότητα δεύτερου οδηγού ή αξεσουάρ αυτοκινήτου, παρέχονται με επιπλέον χρέωση. Εάν ο πελάτης δεν έχει ζητήσει συμπληρωματικές υπηρεσίες, ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την παροχή τους.

Τύπος οχήματος

Οι αναφερόμενοι τύποι οχημάτων είναι ενδεικτικές και η κράτηση προϋποθέτει κατηγορία οχήματος και όχι συγκεκριμένο μοντέλο.

Η ενοικίαση μη συνεχόμενων ημερών μπορεί να γίνει κατόπιν αιτήσεως.

Η αλλαγή του τύπου οχήματος είναι επίσης δυνατή κατόπιν αιτήσεως.

Το ύψος των χρεώσεων και στις δύο περιπτώσεις θα προσδιοριστεί στα γραφεία μας και η εξόφληση πρέπει να γίνει επί τόπου.

Καύσιμα

Τα έξοδα καυσίμων επιβαραίνουν τον ενοικιαστή. Το όχημά σας θα παραδοθεί με μια ορισμένη ποσότητα καυσίμων και πρέπει να επιστραφεί με την ίδια ποσότητα.

Όρια ηλικίας

Ελάχιστη επιτρεπόμενη ηλικία: 21

Ηλικία από 21 έως 25 - Ηλικία ενοικιαστή: η ελάχιστη επιτρεπόμενη ηλικία οδηγού είναι τα 21 χρόνια για την κατηγορία Α και τα 23 για όλες τις άλλες κατηγορίες αυτοκινήτων. Ειδικά για την κατηγορία lux και cabrio αυτοκινήτων το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι τουλάχιστων 25.

Επιπλέον οδηγοί

3 επιπλέον οδηγοί επιτρέπονται με πρόσθετη χρέωση 2€ την ημέρα (για κάθε επιπλέον οδηγό)

Η ελάχιστη ηλικία δεύτερου οδηγού είναι τα 21 χρόνια

Η ελάχιστη επιτρεπόμενη ηλικία οδηγού είναι τα 21 χρόνια για την κατηγορία Α και τα 23 για όλες τις άλλες κατηγορίες αυτοκινήτων. Ειδικά για την κατηγορία lux και cabrio αυτοκινήτων το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι τουλάχιστων 25.

Προκαταβολή

Η προκαταβολή μετρητοίς δεν είναι δεκτή.

Η Crete Royal δέχεται τις εξής τρόπους πληρωμής:

VISA, Master Card, AMEX

Τρόποι πληρωμής

Η Crete Royal δέχεται τις εξής τρόπους πληρωμής:

VISA, Master Card, AMEX

Ενοικίαση μίας κατεύθυνσης

Έξτρα χρεώσεις και κάλυψη

GPS Πλοήγηση

56.00 INSURANCE_RATE_TYPE_per_rental

8.00 την ημέρα

GPS Πλοήγηση - 8 ευρώ την ημέρα

Ασφάλιση του κάτω μέρους του αυτοκινήτου

4.00 INSURANCE_RATE_TYPE_per_rental

4.00 την ημέρα

Ασφάλιση του κάτω μέρους του αυτοκινήτου - 4 ευρώ την ημέρα

Ασφάλιση ελαστικών

2.00 INSURANCE_RATE_TYPE_per_rental

2 ευρώ την ημέρα
Ασφάλιση ελαστικών - 2 ευρώ την ημέρα

Ασφάλιση τζαμιών και καθρεπτών

16.50 INSURANCE_RATE_TYPE_per_rental

2,5 ευρώ την ημέρα
Ασφάλιση τζαμιών και καθρεπτών - 2,5 ευρώ την ημέρα

Επιπλέον οδηγός

14.00 INSURANCE_RATE_TYPE_per_rental

2 ευρώ την ημέρα

Επιπλέον οδηγός - 2 ευρώ την ημέρα

Παιδικό κάθισμα

14.00 INSURANCE_RATE_TYPE_per_rental

2 ευρώ την ημέρα

Παιδικό κάθισμα – 2 ευρώ την ημέρα

Πολιτική ακυρώσεων

Προκαταβολή: Απαιτείται η προπληρωμή ύψους 20% επί του κόστους ενοικίασης. Σε περιπτώσεις ειδικών προσφορών, πρόωρης κράτησης ή ενοικίασης σε υψηλή περίοδο απαιτείται η προκαταβολή ύψους 30%. Πολιτική ακυρώσεων: για ακυρώσεις που πραγματοποιούνται τουλάχιστον 7 μέρες πριν από την προβλεπόμενη ημέρα ενοικίασης, δεν υπάρχει χρέωση και η προκαταβολή επιστρέφεται εξ' ολοκλήρου. Για ακυρώσεις που πραγματοποιούνται στο διάστημα από 7 ημέρες έως 48 ώρες πριν από την προβλεπόμενη ημέρα ενοικίασης, υπάρχει χρέωση ακύρωσης που ανέρχεται στο μισό του ποσού της προκαταβολής. Για ακυρώσεις που πραγματοποιούνται εντός 48 ωρών πριν από την ημερομηνία ενοικίασης, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. Σημείωση: σε περίπτωση πρόωρης κράτησης ή ειδικής προσφοράς η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση προπληρωμένης προσφοράς το ύψος της χρέωσης ακύρωσης θα προσδιοριστεί στα γραφεία μας. Εξαιρέσεις: σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστάσεων πέρα του εύλογου ελέγχου μας (όπως π.χ. φυσικές καταστροφές ή κυβερνητικοί περιορισμοί) δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για τον πελάτη, εφόσον έχει συνεννοηθεί με το γραφείο μας.

Ασφάλιση και κάλυψη

Όροι ασφάλισης: Τα οχήματα καλύπτονται από τον τύπο της ασφάλειας που αναγράφεται στο μισθωτήριο συμβόλαιο και τους όρους ασφάλισης που περιγράφονται σε αυτό. Οι ενδεικτικοί τύποι των ασφάλειων που προσφέρονται είναι: αστική ευθύνη, πλήρης ασφάλιση, Ασφάλειες CDW (Collision Damage Waiver Ασφαλίσεων), Ασφάλειες κατά της κλοπής, προσωπική ασφάλιση. Ασφάλιση προς τρίτους, Ολική ασφάλιση, Ασφάλιση Collision Damage Waiver Insurance (CDW), Ασφάλιση για κλοπή, Προσωπική ασφάλιση.

Γεωγραφικοί περιορισμοί

Το όχημα μπορεί να παραδοθεί σε οποιοδήποτε λιμάνι, αεροδρόμιο ή μεγάλη πόλη της Κρήτης. Μεταφορές οχημάτων εκτός του νησιού της Κρήτης, μεταξύ των νησιών ή στην ηπειρωτική χώρα δεν επιτρέπονται.