Direct Reserveren

Huurauto op Kreta met Royal Car RentalOns personeel is ervaren en hulpvaardig en staan voor u klaar bij aankomst op de luchthaven of in één van onze verhuurkantoren of locaties. Vele van hen zijn al jaren werkzaam voor Royal Car Rental en willen u graag behulpzaam zijn met het uitzoeken van het juiste en passende vervoermiddel, of dit nu een auto of een motor is, zij kennen ons materiaal van binnen en buiten.

jeep safari in crete
rent a car in Chania and Heraklion airport
motor bike rental in Crete

Kreta Populaire Bestemming
Op Uw Verzoek Leveren Wij Uw Huurauto Af Bij Alle Accommodaties in de Grote Bekende Vakantiecentra op Het Gehele Eiland Kreta

Speciale korting Voor Contante Betaling
Vroeg Boek kortingen Tot -15%

Volledige Verzekering & 24 Uurs Autohulp Service Bij Pech Onderweg
Volledige Verzekering Collision Damage Waiver Verzekering (CDW)

Royal Car Rental Crete is gestationeerd op het eiland Kreta, een erg populaire bestemming voor vakanties in Griekenland. Royal Car Rental Crete is één van de vooraanstaande autoverhuurbedrijven binnen de autoverhuurbranche op Kreta. Vanwege onze goede service

Klikt u "Maak een Reservering" button aan en vergeet niet uw eventuele wensen kenbaar te maken én uw juiste plaats en tijd van pick-up. Met verhuurkantoren in de meest bekende touristencentra zoals Hersonissos, Malia Stalida, Agios Nikolaos, Elounda, Gouves, Bali, Heraklion en Chania, zijn wij altijd bij u in de buurt, onze doelstelling is dan ook om het u zo gemakkelijk en onbezorgd mogelijk te maken.

Royal Car Hire Crete biedt u kosteloos (lucht)haven aflever- en ophaalservice, maar ook: ongelimiteerd aantal kilometers, volledige verzekering zonder eigen risico, 24 uurs autohulp service, goede route kaart van Kreta.

Onze Meest Populaire Verhuurstations in Hotels

Privacy, Romantiek en Stress-vrij ontspanning zijn een aanvulling van deze familie-vriendelijke Resort.
Met indrukwekkende tuinen en een prachtig zandstrand.
Cactus Hotels hebben een juiste optie voor zelfs de meest veeleisende reizigers.
Ervaar de Kretenzische gastvrijheid en de kwaliteit van de service van een 4 sterren plus hotel.
Lyttos Beach is een mozaïek gemaakt van zon, zee, bergen en vriendelijke sfeer.
Gouves Water Park Holiday Resort is gelegen op een rustige plek in Gouves dorp.